От ранни зори сякаш 28 септември предвещаваше благи новини, малък

...
От ранни зори сякаш 28 септември предвещаваше благи новини, малък
Коментари Харесай

Честита рожба, Гари!

От ранни зори като че ли 28 септември предвещаваше благи вести,

дребен ангел денят озари с нежните си и благи очи.

Принцеса Велимира се роди и сякаш в момент сбъдна на мама и баща всички фантазии!

Да чуеш рева на едно творение, което се е появило на този свят преди броени минути, да хванеш дребните му ръчички и да видиш целия си свят в почтените му очички. Едва ли има нещо по-разтърсващо и съизмеримо с щастието и насладата, които носи този момент в живота на човек.

28 септември сложи отпечатък в сърцето на скъпия ни сътрудник Гавраил Баталов по подобен метод, че в никакъв случай да не избледнее. От през днешния ден Гари е горделив баща на първородна дъщеричка. Прекрасната му брачна половинка – Милица – го подари с очарователната Велимира, която има манекенски размери – висока е 53 сантиметра и тежи 3.500 кг. Щастливите родители изричат откровени благодарности на МБАЛ Надежда и особено на доктор Мирослава Генадиева и доктор Кристина Чачева.

А Екипът на Гонг се усеща фаворизиран, че има достойнството да съпреживее този момент на съкровено благополучие с младото семейство. Сред дъжда от честитки, и ние бихме желали да пожелаем доста здраве на дребната Велимира, да има приказно детство и сладостен като мед живот, а необятна усмивка постоянно да грее на лицето ѝ и да сгрява сърцето на мама Милица и баща Гари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР