От ранна детска възраст момичетата мечтаят за красиви обувки, пробват

...
От ранна детска възраст момичетата мечтаят за красиви обувки, пробват
Коментари Харесай

Топ обувките за 2023-а - игра на форми, цветове и контрасти

От ранна детска възраст девойките мечтаят за красиви обувки, пробват тези на майките си и след това се хвалят на приятелките си. Порасналите девойки обичат красивите обувки не по-малко и постоянно са щастливи да попълнят дрешника си със стилни нови продукти. Затова дано помислим какво можем да прибавим в сбирките си през 2023 година, с цел да бъдем съвременни и въпреки всичко практични.



. Модните трендове се разграничават от миналогодишните с цветна и ефектна украса, жанр и даже форми.

Дизайнерите от няколко години повтарят, че човек не би трябвало да се опасява от смели опити. Те поучават да избирате обувки в звук с главното облекло и да играете с контрасти. Можете също по този начин да създадете впечатляващи акценти с богати цветове. През 2023 година ще бъдат настоящи: алено, лазурно, жълто, розово, зелено и други

Обувки с квадратна предница



В множеството случаи те се създават и с ток със същата форма. Изглеждат много солидни и демонстрират, че собственичката им е сериозна жена, а не лекомислена флиртаджийка. Чудесен вид са за тези дами, които би трябвало да вземат обувки за офис костюм. Също по този начин затворените обувки са положителни като алтернатива за пролетта и есента. Предпочитат ги и бизнес дамите над 50 година Често обувките с квадратен нос се вършат със постоянна дебела пета, само че има и изключения. Можете също по този начин да ги намерите и във вид с високи токчета.



Обувките с изострен връх образно издължават краката

Тези обувки наподобяват по-женствени от предходната версия. И по този начин те са подобаващи за основаване на нежни и деликатни визии. Няма значение какъв модел носите - ниски или високи. Имат една приятна линия - образно удължават краката.

Обувки с верижки - грациозен вид, който притегля вниманието



Смел вид, защото такива модели са направени със закопчалка под формата на огромна верига. Този украсителен детайл наподобява солиден и притегля вниманието, само че в действителност самите вериги са кухи и не са тежки. Интересен модел за основаване на празнични лъкове или визии за празненство. Съчетава се добре със стилни дънки или рокля.



Пантофки

Универсален вид за тези, които не обичат токчета. Деликатните балетни обувки, наричани постоянно „ пантофки ”, ще бъдат чудесна опция на общоприетите обувки през летния сезон. Можете да намерите за себе си както строги универсални модели в типичен цветове, по този начин и обувки в пастелни цветове с каишки и връзки. Съчетават се добре с леки летни рокли в нежни цветове и ярки щампи. През 2023 година изчистените и стегнати чифтове ще бъдат най-вече търсени.

Обувките с надписи и етикети придават динамичност и нотка смелост на всяка визия

Също толкоз известни са обувките с надписи или етикети. За да бъдем по-точни, те ще се търсят много през идващите сезони.



С панделки и каишки

За сантименталните натури доста подобаващи са обувките с панделки и каишки. Тези модели наподобяват необикновено женствени и - за разлика от строгите офис обувки, те ще прибавят лекост, ефирност и деликатност към облика.

Мрежести обувки за смели и дръзки девойки

В наклонност през 2023 година ще бъде всевъзможен вид мрежа. Това е изборът на смелите и даже дръзки девойки, които не се опасяват да привлекат вниманието към себе си. Това обаче не е вид за всеки ден. Изберете този модел, в случай че планирате празненство, само че внимавайте при комбинирането на мрежата с ежедневни неща, с цел да не се окаже тоалетът кичозен.

Прозрачни обувки (със и без чорапи)

Сред модерните дамски обувки на ток през 2023 година се виждат забавни транспарантни модели. Те намигват към стъклените обувки на Пепеляшка, позволявайки да прибавим малко приказка към всекидневието. От друга страна, имате опция да измененията цвета им. И това е друга наклонност на годината - да носите транспарантни обувки с чорапи. Така, променяйки цвета на чорапите или чорапогащниците, ще имате обувки в съответния цвят.



Обувки с транспарантен ток

Тези девойки, които не са сигурни, че е уместно да носят напълно транспарантни обувки, могат да изберат модели единствено с транспарантен ток. Този акцент придава необикновен тип на облика като цяло и основава чувството, че не докосвате земята.



Капитонирани обувки

Тенденцията за капитонирани продукти стартира бързо да се популяризира в доста атрибути. И в случай че по-рано същинските фешън почитатели тичаха за капитонирани чанти и якета, през днешния ден обувките също се прибавят към сбирката от такива съвременни артикули.

Ние, дамите, в никакъв случай няма да спрем да обичаме обувките и дизайнерите несъмнено знаят по какъв начин да ни вършат щастливи. Модните трендове при дамските обувки през 2023 година са много разнородни, всяка дама може да избере нещо по собствен усет.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР