От ръководството на Пирин излязоха с декларация относно полемиката около

...
От ръководството на Пирин излязоха с декларация относно полемиката около
Коментари Харесай

От Пирин отговориха подобаващо на Петър Занев

От управлението на Пирин излязоха с декларация по отношение на полемиката към клуба в последните седмици. В нея се дава отговор на нападките на част от някогашните управници при " орлетата "

Ето текста без редакция:

" Замълчете и се смирете "!!!

" Пирин " е на Благоевград и се ръководи професионално

Напоследък в общественото пространство се изговориха много неща във връзка ръководството на ОФК " Пирин " ЕООД Благоевград, в огромната си част не отговарящи на истината. Ръководството на клуба е наясно с желанията на избрани кръгове, та даже и политически, да употребяват марката футболен клуб " Пирин " за свои користни цели. Ние като хора ръководещи този клуб сме длъжни да отговорим на рецензиите към нашата работа и надлежно към футболистите, които с представянето си на терена отстояват марката " Пирин ".

Вратарят на Пирин спря победния ход на Берое



Към този миг ОФК " Пирин " е изплатило всички дължими заплати към своите футболисти, треньори и личен състав, което единствено по себе си значи, че финансово клубът е постоянен. Освен това преди 10 дни, управлението на " Пирин " погаси част от отговорностите си към Национална агенция за приходите, което е още едно доказателство, че клуба е виновен освен към своите чиновници, само че и към финансовите институциите.

Що се отнася до чисто спортно техническата част, треньорското управление и футболистите дават своя отговор на терена.
 Пирин стартира да чисти финансовите си отговорности
Пирин стартира да чисти финансовите си отговорности

Внесени са към 50 000 лв. на Национална агенция за приходите

Разбира се " Пирин " имаше две лица. Едното под управлението на треньора Радослав Митревски и " старши треньора " Петър Занев и второто под управлението на Иво Тренчев и неговия щаб.

" Замълчете и се смирете, 6 мача, 1 гол и 1 точка - това е равносметката на тима под управлението на Митревски и Занев в Ефбет лига. Добавяме напълно тъкмо и правилно името на Петър Занев, който се намесваше в работата на треньорски щаб, а резултатът от неговата " помощ " е очевадна. Откакто се разделихме с Митревски/преди да се разделим с него му бе препоръчана работа в школата/ и Занев, в съблекалнята се върна настроението и усмивките по лицата на футболистите и пристигнаха и позитивните резултати. Дано постоянно когато има " огромно напрежение " в тима, момчетата да наподобяват по този начин " - Николай Петрунов- механически шеф на ОФК " Пирин " ЕООД Благоевград

Длъжни сме да отговорим и на нападките по адрес на управлението от страна на Петър Занев/човек който персонално е събирал подписка в съблекалнята за премахване от работа на изпълнителния шеф Таско Тасков/. Същият е получил всички свои заплати, като чиновник на ОФК " Пирин " ЕООД Благоевград, а петте заплати които има да получава, за тях би трябвало да се обърне към президента Станислав Манолев и изпълнителния шеф Велислав Елезов.

" Специалистът " Занев си разреши да упрекна управлението на ОФК " Пирин " ЕООД Благоевград в непросветеност, по отношение на качествата на Юго Комано и Аюб Абу. Според него двамата щели да бъдат изгонени от клуба. Истината е, че Митревски не откри точното място на Комано, а това рефлектира и върху цялостното му показване на терена. Видно бе, че това не е неговото амплоа, а изгонването на Комано макар слабите му извя при престоя на Митревски, не дава отговор на истината. Едва след идването на Иво Тренчев, французинът откри своето място, а представянето му към този момент наподобява по напълно различен метод. За Абу е безпочвено да се дава отговор, тъй като няма клуб от равнището на " Пирин ", който да се лиши от услугите на футболист играл паралелно до звездата на Реал Мадрид Родриго.

" Ако имаше политика в " Пирин ", както безсрамно лъжат и се пробват да вкарват политиката във футбола Занев, Манолев, Елезов и Митревски щяхме да сме се разделили с тези двама футболисти. За какво неспособно ръководство на " Пирин " приказваме, като единствено преди година " Пирин " имаше милионен бюджет, с управителен състав Манолев- президент, Елезов- изпълнителен шеф, Занев- състезателен шеф и какво направиха те? Изгониха вложителя с тяхното " професионално ръководство ", оставиха клуба на предпоследно място, без лиценз, и близо с 1 милион отговорности. От " Пирин " поради тях си потеглиха Светослав Даков и Петър Михтарски, които са същинските митове на " орлетата ", за разлика от футболисти с по 40 мача за благоевградския клуб. За тези хора на управителни постове, персоналните ползи бяха пред ползите на клуба. Точно поради тези користни ползи, " Пирин " стигна до дъното. Фактите са такива, че сега нямаме обвързване към сегашния личен състав. Тарикат мъж не писка, а те не стопираха да ревът, за какви контракти с А1 и Спор Депо ме свързват. Договорите са подписвани с предходното управлението на ФК " Пирин " АД. Заради техните непрестанни неистини и интриги, виждаме разделяне и във футболен Благоевград. Ние сме за това, футбола да сплотява, без значение кой ръководи. " ПИРИН " Е НА БЛАГОЕВГРАД " - Атанас Дафинов, шеф на ОФК Пирин ЕООД Благоевград

С Уважение:

Атанас Дафинов, шеф на ОФК Пирин ЕООД Благоевград

Николай Петрунов, механически шеф на ОФК Пирин ЕООД Благоевград
 Вратарят на Пирин може да се завърне в Украйна
Вратарят на Пирин може да се завърне в Украйна

Искан е от Черноморец (Одеса)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР