От ръководството на Пари Сен Жермен не останаха безучастни към

...
От ръководството на Пари Сен Жермен не останаха безучастни към
Коментари Харесай

В ПСЖ взеха мерки след скандала между Неймар и Кавани

От управлението на Пари Сен Жермен не останаха безучастни към разразилия се скандал сред звездите Неймар и Единсон Кавани. В мача против Лион (2:0) двамата на два пъти се скараха кой да извърши статично състояние. В първия случай Даниел Алвеш взе топката от Кавани и я даде на Неймар, с цел да стреля от директен свободен удар, а по-късно бразилецът изиска да бие и отсъдената в интерес на ПСЖ дузпа, само че Кавани не му разреши.

След мача медиите наляха още масло в огъня. Появиха се информации за ръкопашен двубой в съблекалнята, също така стана ясно, че Неймар е спрял да следва Кавани в Twitter. Според някои трудове, някогашният ас на Барселона даже е поискал от шефовете на клуба уругваецът да бъде продаден.
Neymar: But, messi gave it to me many times
Cavani: i am not messi. pic.twitter.com/Dbm5GyKnFj
— ™ (@GIF_AT) 17 септември 2017 година За да се постави завършек на напрежението президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи е поговорил с двамата футболисти. На този стадий щатен реализатор на дузпите остава Кавани, а Неймар ще е негов заместител.

По-рано през вчерашния ден няколко от съотборниците на двамата южноамериканци, отпред с Тиаго Мота, са изразили недоволството си от тяхното държание. Старши треньорът Унай Емери е останал доста удовлетворен от намесата на Мота, тъй като избира точно той да е водачът в съблекалнята, а не Тиаго Силва, който е непосредствен с Неймар.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР