От ръководството на Левски публикуваха важна информация за феновете, които

...
От ръководството на Левски публикуваха важна информация за феновете, които
Коментари Харесай

Левски с позиция за връщането на парите за провала на 75 години Георги Аспарухов


От управлението на Левски разгласиха значима информация за почитателите, които са закупили билети за плануваните мачове с Бока Хуниорс и Милан, които не се реализираха. От клуба показаха противоречие с оферти от компанията уредник метод връщането на парите на хората, които са се сдобили с пропуски.

Уважаеми последователи,

през вчерашния ден от компанията уредник на неосъществените събития с Бока Хуниорс и Милан, " Moko Solution ", разгласява на своята публична фейсбук страница информация по отношение на методите за възобновяване на сумите за продадените билети. Ето и какво се споделя в поста:

" Сумите за закупените билети за неосъщественото събитие " 75 години Георги Аспарухов " ще бъдат изцяло възобновени от уредника на събитието MOKO Solution. Необходимо е да изпратите неизползваните билети в период до 30 октомври 2018 година на адрес: гр. София, ул. " Петър Паарчевич " 19 (партер), посредством куриерска компания СПИДИ за сметка на " Министерски съвет Концерт " ЕООД. Сумата ще ви бъде възобновена посредством куриерска компания СПИДИ до правилно подаден адрес и телефон на подателя.

За повече информация: [email protected] "

Обръщаме се към последователите, които са закупили билет за събитията,

ПФК Левски публично изрази несъгласието си към компанията уредник по отношение на оферти метод за възобновяване на сумите за билети, защото той крие доста опасности. Клубът упорства бистрота и за основаването на пункт, където всички хора със закупени билети да могат персонално да отидат и в брой да получат парите си назад.

В случай, че от компанията уредник нямат административната опция да се оправят с сходно осъществяване, ПФК Левски публично предложи на " Moko Solution " да преведе парите на клуба и той да възвърне сумите на своите последователи, което механически няма да е проблем за клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР