От ръководството на Левски обявиха, че „сините“ са първия клуб

...
От ръководството на Левски обявиха, че „сините“ са първия клуб
Коментари Харесай

Левски обяви безпрецедентни приходи от виртуални билети

От управлението на Левски оповестиха, че „ сините “ са първия клуб в България, спечелил над 100 000 лв. от виртуални билети за контроли в един предварителен цикъл. 26-кратните първенци оповестиха това в своята Facebook страница.
Ето какво обявиха столичани:
Създадохме следващия исторически казус! Първият тим в България с над 100 000 лв. доходи единствено от виртуални билети за контроли в един единствен предварителен цикъл. Докато Мъри Стоилов готви боеспособен тим за пролетта, сините последователи преподават следващия си урок по обич!
Утре е първата ни опция да гледаме Левски онлайн за 2022-ра година! Контролната среща с Пирин стартира в 14:00 на ст. „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “, като входът е свободен за всички последователи! Ще представим и петте нови попълнения – Филип Кръстев, Уелтън, Цунами, Ноа Сонко и Келиан ван дер Каап.
Всеки искащ може да поддържа тима финансово като закупи виртуален билет за мача - https://bit.ly/3syBDN4 - над 2000 души към този момент го направиха, задачата от 5914 билета се доближава с всеки закупен билет!
Колекционерските виртуални билети можете да закупите и преди срещата от формалния магазин в бранш „ А “ на стадиона, където ви чакат още доста и разнородни продукти на обичания тим! Всяка покупка е стъпка към по-доброто бъдеще на Левски!

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР