От ръководството на Ботев (Пловдив) скочиха срещу шефа на съдийската

...
От ръководството на Ботев (Пловдив) скочиха срещу шефа на съдийската
Коментари Харесай

Ботев Пд с остра реакция заради изкусен симулант

От управлението на Ботев (Пловдив) скочиха против шефа на съдийската комисия - Петър Петров. Поводът бяха думите на някогашния непряк рефер, който дефинира Виана като " умел преструван ".

Вижте известието, което бе оповестено на уеб страницата на " канарчетата ":

" Изненадани сме от решението на господин Петров да разяснява действието на нашия играч, защото сходно държание не е процедура в българския футбол.

Считаме за редно ръководителят на Съдийска комисия да работи за повишение равнището и качеството на българското съдийство, а не да дава обществени избрания на футболистите.

Не одобряваме сходни квалификации по адрес на наши играчи. Надяваме се, че съответният случай ще остане изолиран и в бъдеще няма да се повтаря.В доста от мачовете на " Ботев " през годините тимът ни е бил несъзнателно миропомазан или ощетяван от решения на арбитрите. Наясно сме, че на съдиите постоянно се постанова да взимат решения в комплицирани обстановки, заради което намираме грешките им за част от играта. Дори във футбола на най-високо равнище постоянно ставаме очевидци на неточни съдийски отсъждания, само че не и на сходни квалификации от страна на виновни фактори.

ПФК " Ботев " ще продължи да демонстрира почитание към съдиите и съперниците, както и да се въздържа от обществени мнения на дейностите им, каквато е практиката на Клуба в последните години ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР