От ръководството на Безсмъртния полк на България изразиха възмущението си,

...
От ръководството на Безсмъртния полк на България изразиха възмущението си,
Коментари Харесай

От „Безсмъртния полк“ възмутени

От управлението на " Безсмъртния полк на България " показаха възмущението си, че са видели техни флагове на митинга на Мая Манолова.

Пръв реагира зам.-председателят на организацията Стоян Тодоров, който учуден съзрял в тв репортажите признака на организацията, която не преследва политически цели и няма желание да се замесва с политическия план на някогашния омбудсман.

" С учудване видях, че там се вее и знаме на НД " Безсмъртният Полк на България ". " Безсмъртният Полк на България " е съдружие с нестопанска цел в социална изгода и не взе участие в политически начинания и планове.

Направили сме 500 флагове, които се намират в разнообразни градове, учебни заведения, спортни клубове и хора, които ги " изваждат " на 3 март, 9 май, 9 септември и други значими дати от историческия календар на България.

Разбирам желанието на Мая Манолова да покаже всеобща поддръжка към политическата си самодейност , без значение от къде идва, само че по този начин не е редно. Възмутен съм! " , написа в профила си в обществената мрежа зам.-председателят на организацията.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР