От публиката започнаха да се чуват викове: Ставай, бе. Ти

...
От публиката започнаха да се чуват викове: Ставай, бе. Ти
Коментари Харесай

Брутална Банда Роми Смаза От Бой Български Футболисти На Стадиона!

От публиката започнаха да се чуват крясъци: " Ставай, бе. Ти си преструван ”.
Минути по-късно момче на забележима възраст 25 година от ромски генезис нахълта на терена и стартира да удря нашите играчи. И внезапно цяла навалица от роми – над 100 индивида, започнаха да прииждат от трибуните към игрището и да блъскат момчетата от Годеч.

Калоян (б.р. – Калоян Дренков – треньор на отбора) стартира да ги разтървава, притичаха се и други хора на помощ. Съдиите, които бяха три дами, незабавно прекъснаха мача. За минути пристрастеностите се поуспокоиха. В един миг момчетата и цялата група от Годеч – включително и аз, тръгнахме към съблекалнята, само че потокът от роми вървеше по нас и ни приклещи на тясно. Тогава единственото, което можеше да ни избави, е да ни заключат вътре в съблекалнята. Докато бяхме вътре, звъннах на тел. 112 и след 7 минути се озова патрул на полицията с двама чиновници. Започнаха разпити и откакто чуха и двете страни – изгониха ромите. Тогава нас ни отключиха и тръгнахме към буса, който към този момент ни чакаше.

Шофьорът, като схванал какво се случва, също звъннал на тел. 112. Тръгвайки да се качваме в буса, заваляха устни закани, че ще ни намерят, ще ни убият. Около 30 минути седяхме в буса, чакахме ги да се разотидат. И едвам откакто стадиона се поизпразни си тръгнахме с полицейски конвой, който ни съпроводи до табелата на град Ихтиман. "

Winbet - успеха е страст! (18+)

Десислава Цветанова изясни, че се чака решение на БФС по случая, а потърпевшите играчи ще си търсят правата. Някои от тях към този момент са извадили медицински свидетелства.

От Министерство на вътрешните работи потвърдиха пред „ Актуален глас “ за случая. Оттам сбито обясниха, че патрул на РУ-Ихтиман е реагирал на сигнал, подаден на телефон 112, в 12.18 ч. Работата по изясняването на всички обстоятелства и условия към случая продължава.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР