От пролетния полусезон представителният отбор на ще се води от

...
От пролетния полусезон представителният отбор на ще се води от
Коментари Харесай

Треньорски рокади в Дунав, драконите оптимизират работата в клуба

От пролетния полусезон представителният тим на ще се води от треньорски тандем сред Мартин Цирков и. Помощник остава Диян Димов, който има към този момент и по-широка роля в клуба като спортно-технически представител в УС на „ драконите “. Досегашният старши треньор на първия отбор Илиян Памуков става селекционер на Академията.

Рокадата е подбудена от усъвършенстване на ресурса в клуба и потребността от фокус върху работата в Академията, където ще бъдат употребявани безспорния опит и качества на Памуков в селектирането и подготовката на млади гении.

Ивайло Кирилов и Мартин Друмев ще водят и 17-годишните юноши, които са в Елитната група в тази възраст. На мястото на Мартин Цирков отпред на момчетата до 15 година застава Илиян Памуков. Цирков ще се концентрира напълно в работата с мъжкия тим и ръководството и промените в Академията.

В същото време представителният отбор уголемява своя екип и с наличните треньори в школата, което ще разреши по-сериозна самостоятелна работа със състезателите. Променя се цялостната философия на работата в Академията на клуба, като стремежът е да се окомплектова треньорски екип за всеки набор, с цел да се акцентира върху самостоятелната подготовка на младите футболисти и обезпечаването на оптимални условия за тяхното развиване.

Целта е оптимално огромен брой деца от Академията да се изкачват всяка година в по-големите набори и образуване в първия тим на мощно ядро от футболисти, израснали в школата на „ драконите “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР