От профила във Фейсбук на Явор ДачковАко е вярно това,

...
От профила във Фейсбук на Явор ДачковАко е вярно това,
Коментари Харесай

Дачков: Иван Гешев няма никакви карти в ръцете си и ходи без глава от месец насам

От профила във Facebook на Явор Дачков

Ако е правилно това, което писаха някои медии, че Ковачки стои с пари зад политическото продължение на Иван Гешев, могат да се обяснят доста неща. Първото от тях е нелепостта. Ковачки, както и други богати хора без потенциал, дава безумни пари за несъответстващи хора, които ги пропиляват по най-глупавия метод. Ако осъждам по държанието на някои медии и партии, които се хванаха за невъзможната идея " Гешев " с възторг, има задатък и огромни обещания за заплащане откакто работата стане. А работата е там, че работата в никакъв случай не става и едни хора остават без по-голямата част от заплащанията, които са им обещани, само че тъй като наподобяват неуместно, поддържат гратис огъня, с цел да наподобява като идея, а не като нелепост. Такова е ситуацията с Гешев през днешния ден.

Неговата глава е отрязана от дълго време. Той е излъгал едни хора, че ще прави нещо огромно и ще вади едни неща, те го чакат всеки ден в 18 часа пред тв приемниците, а той все го отсрочва, знаейки доста добре, че няма никаква карта, а блъфира като за Royal Flush. Гешев няма никакви карти в ръцете си и върви без глава от месец насам, което си пролича незабавно след самоделния опит за гърмеж на 1 май. Ако е излъгал някой паралия, който е притискал преди време, че ще направи партия като се покаже като герой против мафията....толкова по-зле за богаташа. Гешев през днешния ден към този момент е господин никой. Нито може да повдигне обвиняване, нито може да се обади на Пепи Еврото да рекетира хора, нито може да даде изявление с изобличения. Той е празна черупка, която се кани да отиде в още по-празната черупка на Европейски Съюз, с цел да споделя на пет души в някаква комисия нелепостите за Барселона. Абе аланколу, HBO направи цялостен филм за безпардонната корупция на крал Хуан Карлос 10 години откакто той абдикира, а Екологичен потенциал преди малко оправдава всички по катаргейт. Къде си тръгнал с претоплените манджи за любовните случки на Бойко Борисов. Ами то откогато има човечество и власт има такива. Да се беше потрудил да намериш нещо по-сериозно и най-много годно за разследване и съд. Аз в действителност не знам кой задейства Гешев в този сюжет по най-глупавия за него метод, само че го е подвел свиреп.

Ако той се беше отдръпнал безшумно и спокойно, в този момент никой нямаше да си спомня за него като прокурор в някаква върхона прокуратура. От суетност и нелепост самичък се вкара в някаква тъпа игра при предизвестена загуба, а спонсорите на медиите към него му сътвориха лъжливото възприятие, че е покрай триумф. Толкова, едвам изцедят Ковачки (спонсорът на Янев, БГ напредък и 10 плана преди тях) или който там дава парите с цел да върви бизнеса. Защо той се подлага на тази унизителна игра - за мен е мистерия. Ако са го излъгали, че изявата му в европейския парламент ще избие рибата, значи, че е цялостен простак. Никой там няма да му обърне внимание. Казвам го от персонален опит.

Преди 11 години бях в европейския парламент и пуснах записите за Мишо Бирата с български надписи. За десети път мислех, че това е края на Борисов. Никой не обърна внимание, а в залата бяха все българи, които си ги знаехме тези неща и без друго. Няма по-бездарно нещо от това да отидеш в Брюксел и да се оплакваш от личната си отпадналост. Тогава аз като публицист, в този момент Гешев като основен прокурор. Това е бутафория. И последно - сътрудници, престанете да ни плашите с идните разкрития на Гешев. Знаем, че няма да има такива. Знаем и че това са предплатени разгласи. За ваше страдание единствено предплатено.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР