от професор Яна Симова д.м. – с над 500 публикации

...
от професор Яна Симова д.м. – с над 500 публикации
Коментари Харесай

Проф.Симова: Главчев търси постфактум мотиви за своето НИЩОЖНО Решение №319 от ДАНС и ПРБ!

от професор Яна Симова д.м. – с над 500 изявления в главните научни издания по медицина в света, шеф на Българския Кардиологичен Институт
 
Какви „ обстоятелства “ […] „ излязоха в обществото “, г-н Премиер, за „ които нямаше от кое място да знаем и незабавно реагирахме! “. С какво тези Ваши „ обстоятелства “ и „ подозрения “ от 6 май заплашват националната сигурност, та чак ДАНС и прокуратурата ще задействате?
 
В целия си умишлен живот съм обожавала медицината на доказателствата и правораздаването и правораздаването по доказателства. Вие еднолично, без грам съображение, се опитахте да отмените на 1 май признатото от самия Вас, многократно тогава и по-късно, за изцяло законосъобразно Решение №318 от 30 април за разрешаване на новата съвременна многопрофилна болница  „ Мама и Аз “ в София – с издаване на НИЩОЖНОТО Решение № 319. Никакво присъствено или неприсъствено решение на 1 май 2024 година в 22:35 ч. не е признато! С това създавате неповторим и дори неприличен казус в администрирането на опазването на здравето и страната!
 
Вместо да поздравите и дори премиите доктор Кондева, доктор Пенков, госпожа Динева, проф. Коларов, доктор Добрева и всички квалифицирани служители и медицински експерти в Министерство на здравеопазването, които са работили по преписката цели две години, съгласувана без възражения от всички ведомства, организации и служби в изпълнителната власт, Вие в този момент викате ДАНС и прокуратурата да проверяват „ подозрения “ и „ обстоятелства “, известни единствено на Вас. По-добре ще бъде да спестите дългите и скъпи правосъдни процеси за отговорност на страната в София и в чужбина, като просто признаете за неприето НИЩОЖНОТО Решение № 319 от 1 май т.г.
 
Когато приемете поканата на специалистите от първата, през последните пет десетилетия, новопостроена клиниката за майчино и детско здраве „ Мама и Аз “ да ни посетите в Плевен, ще имаме опция да обсъдим Вашите „ обстоятелства “ и „ подозрения “ и още по-важно – ще начертаем действителните пътища за ускорение развитието  на българското опазване на здравето. Е, ще спестим и работно време на сътрудниците от ДАНС, които също като преобладаващата част от българския народ не съумяват да си създадат своите профилактични прегледи.

 

 Детето с краче във въздуха

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР