От Продължаваме Промяната ще върнат мандата за съставяне на правителство

...
От Продължаваме Промяната ще върнат мандата за съставяне на правителство
Коментари Харесай

Асен Василев връща неизпълнен мандата за съставяне на кабинет

От „ Продължаваме Промяната ” ще върнат мандата за сформиране на държавно управление несбъднат. Това разгласи на брифинг в Народното събрание претендентът за министър председател на партията Асен Василев.

„ За страдание, не успяхме да намерим 121 депутати, които да поддържат програмата, правосъдната промяна, работата, която имаме да свършим до края на годината като законодателна активност, с цел да може да се извърши Плана за възобновяване. И най-много това, което заложихме, идвайки на власт - да няма корупция и това, което се случва в България в последните 15 години с разширяващата се ножица сред небогати и богати да се обръща, страната да работи за хората, средствата да отиват при тях, а не в няколко нарочени и определени компании, които по-късно да ги употребяват, с цел да подкупват политическата класа ”, посочи той.

Василев изясни, че в този парламент са съумели да стигнат до 117 народни представители, които са подготвени да поддържат програмата и политиката им. „ Надяваме се при едни последващи избори спомагателните 4 депутати да бъдат определени от народа и да можем да осъществяваме тези си планове ”, сподели още претендентът за министър председател на Политическа партия.

„ Айнщайн има една доста хубава мисъл - „ Да правиш едно и също нещо и да очакваш друг резултат е форма на полуда ”. Българският народ го е споделил малко по-цветно: „ Само простаци настъпват една и съща мотика два пъти ”, отговори той на въпрос дали са подготвени на крачка обратно във връзка с Има Такъв Народ.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР