От Продължаваме промяната – Демократична България се обявиха против единствения

...
От Продължаваме промяната – Демократична България се обявиха против единствения
Коментари Харесай

ПП-ДБ се обявиха против кандидата за подуправител на НЗОК заради доклад на ДАНС срещу него

От „ Продължаваме промяната – Демократична България ” се оповестиха срещу единствения претендент за подуправител на Здравната каса, препоръчан от ГЕРБ, проф. Момчил Мавров. Пред публицисти в Народното събрание Кирил Петков посочи, че в секретното деловодство на Народното събрание има отчет на ДАНС против претендента, като има подозрение за лобизъм за частни лечебни заведения.

По-рано в пленарната зала породи спор сред Кирил Петков и Делян Пеевски, поради което бе дадена 15-минутна отмора. Точката за избор на подуправител на НЗОК бе вкарана с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи, „ Възраждане ” и трима депутати от „ ИТН ”. „ Против " и „ въздържал се ” бяха „ Продължаваме промяната - Демократична България ”, Българска социалистическа партия и самостоятелния народен представител Радостин Василев.

Христо Иванов посочи, че още преди две седмици от ПП-ДБ са взели решение, че няма да поддържат този претендент. Той изясни, че това е комуникароно с ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР