От припомнят, че луксозният Airbus A319 на стойност около 80

...
От припомнят, че луксозният Airbus A319 на стойност около 80
Коментари Харесай

Аллах ли дава на чеченца Кадиров вила в Дубай, самолет и Ролс-Ройс?!

От напомнят, че първокласният Airbus A319 на стойност към 80 милиона $ „ каца” при Кадиров през 2013 година, като притегля вниманието на съветските публицисти през 2017 година, когато фотография на една от спалните на самолета е оповестена от съветския пропагандист и артист Тимати.

Източници на украинската медия в авиационната промишленост разкриват: Интериорният дизайн на самолета е дело на една от най-скъпите компании в света в дадената сфера - английската Winch Design. По някаква причина бордът не е регистриран в Чечения, а в офшорка на Бермудите.

.
Източник: Украинской правды

„ Аллах дава "

Още през 2011 година публицисти съумяват да зададат въпроса на Кадиров „ Откъде взе парите за първокласен метод на живот? " А отговорът му е безапелационен: „ Аллах дава. Не знам. Откъде идват парите. "

Разследващите публицисти не се съмняват, че самолетът е владеене на Кадиров: Ако анализирате всички полети на този аероплан, няма по какъв начин да не забележите, че „ домът” на самолета се намира на летището в град Грозни, Чечения и полетите на самолета съответстват с няколко интернационалните визити и срещи на Кадиров в Москва. А бордът посещава Емирствата съвсем всеки месец.

По време на всички тези визити човек от „ отдел” на Кадиров надали ще употребява хотели. За да поддържа тази теза Украинской правды проучва последните полети на самолета в ОАЕ. И по този начин - на 26 февруари 2022 година самолетът на Кадиров посещава Дубай единствено за ден. Преди това - на 23 февруари музикант от ОАЕ разгласява фотография в Instagram, която озаглавява „ с вицепрезидента на Чечения ".

.
Източник: Украинской правды

На фотографията ясно се вижда заместникът на Кадиров Адам Делимханов, който съгласно самия глава на Чечения от първите дни управлява кадировците, които дружно с други наемници в съветската войска започнаха пълномащабно навлизане в Украйна през нощта на 23 против 24 февруари.

Журналисти означават, че са разкрили фотографията посредством обширен обзор на всички фотоси в обществената мрежа, снимани в хотел Jumeirah Zabeel Saray. Цената на най-евтината хотелска стая е $700 на вечер. Вилите в хотела костват към 3 хиляди $ дневно. В този регион има и частни вили. А тези, на половина по-малки от тази, за която се твърди, че е благосъстоятелност на Кадиров, към този момент могат да бъдат открити за продажба за към 7 милиона $.

.
Вероятна вила на Кадиров на територията на хотел Jumeirah Zabeel Saray

Източник: Украинской правды

Според източници на Украинской правды на територията на този хотел се намира една от вилите на Рамзан Кадиров. Медията още веднъж съумява да открие фотоси на доближени на Кадиров в Instagram.

Сред тях е Заур Таймасханов, който е офицер от специфичните елементи на Кадиров. В профила му в Instagram публицисти откриват две фотоси от 2014 и 2017 година, на които Таймасханов е сниман на фона на вила. Това е същата вила на Кадиров на територията на петзвездните Zabeel Saray Royal Residences на Palm Jumeirah. Вила Кадиров под номер 21 е една от двете най-големи там и има комфортно насаме местонахождение.

Като доказателство публицистите цитират репортаж на телевизионния канал „ Грозни”, който през 2017 година оповестява за среща сред Кадиров и ръководителя на една от най-големите локални строителни компании в Дубай. Срещата се състои през нощта тъкмо във вилата на Кадиров, където по-късно той се среща и с други представители на строителни компании, както и през 2021 година

В същото време изданието напомня, че от началото на пълномащабната инвазия в Украйна Рамзан Кадиров към този момент е направил няколко опита да остави подправеното чувство за хипотетичния си престой в Украйна. В същото време той отхвърли информацията, че фамилията му и фамилиите на подчинените му са в Дубай.

След пълномащабната инвазия на Русия в Украйна източници на Украинской правды посетиха хотела и съумяха да създадат фотоси на вилата на Кадиров, където също беше видян Rolls-Royce.

.
Източник: Украинской правды

В по-малка вила, която се намира наоколо, източниците на Украинской правды настояват, че непрекъснато живеят 3-4 чеченски охранители на Кадиров - ако Кадиров или членове на фамилията му решат да потърсят леговище при тях.

.
Източник: Украинской правды

А самата вила на Кадиров се следи от неговия формален консултант и представител на главата на Чечения в арабските и мюсюлманските страни Турко Даудов. На страницата на Даудов в Instagram има доста фотоси, в това число дружно със сина на Кадиров Адам, покрай същата вила в Дубай през 2021 година

Превод и редакция: Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР