От президента разбрахме, че няма да удължи работата на Народното

...
От президента разбрахме, че няма да удължи работата на Народното
Коментари Харесай

Нинова след връщането на мандата: Президентът Радев бърза да влезе във властта


" От президента разбрахме, че няма да удължи работата на Народното събрание. Президентът не е спрял да подлага на критика това държавно управление от първия му ден. Смятаме, че той е част от групата, която смъкна държавното управление ". Това съобщи след връщането на мандата ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Нов ръководител на КЕВР не може да се избере за 2 дни. Президентът го знае. Депутатите показаха, че процедурата може да бъде изпълнена до 12 август. Очевидно президентът бърза да влезе във властта. Върви се към връщане на Иван Иванов, което е противоречиво от конституционна позиция “, добави Нинова.

" Не одобряваме рецензията към Българска социалистическа партия. Препоръчваме му да обърне тази рецензия към Има Такъв Народ и техния министър на енергетиката ", уточни тя.

„ Аз издигнах Румен Радев персонално. Той дължи двата си мандата на Българска социалистическа партия “, уточни водачът на социалистите.

Тя позволява, че президентът „ ще вземе представители на социалистите “ зад тила на Българска социалистическа партия в служебния кабинет и посочи, че партията няма да носи отговорност за това.

Според нея доставките от Газпром не е трябвало да бъдат спирани.

„ Оттук нататък отговорността е в президентската институция. Готвим се за избори. Ще създадем мощна акция. Влизаме в тези избори с чисто лице “, безапелационна бе Нинова.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР