От пресцентъра на Цветелина Бориславова се свързаха с нас, за

...
От пресцентъра на Цветелина Бориславова се свързаха с нас, за
Коментари Харесай

От екипа на Цветелина Бориславова уточняват за новия зам.-министър на енергетиката

От пресцентъра на Цветелина Бориславова се свързаха с нас, с цел да кажат, че е извънредно правилна, само че заглавието ги „ смущава “. От името на Бориславова, дамата, която дълго време живееше с някогашния министър председател Бойко Борисов, желаеха да създадат конкретизиране. Пускаме едно към едно позицията им, изпратена до Фрог нюз:

В името на коректността към аудиторията и с голямо почитание към Вашия професионализъм считам, че е значимо да уточним детайлите.

БАКБ има тактика да развива цифрови артикули, които са бъдещето на банковата промишленост. Мисията на банката е обвързвана с устойчивото развиване на бизнеса, поддръжката на зелени хрумвания за запазване на околната среда и развиването на цифрови планове. Част от тази тактика са основаните сдружения за поддръжка на цифрови и новаторски компании от дребния и междинен бизнес, както и развиването на цифрови портфейли и платформи за разплащания.

В тази връзка БАКБ основава дъщерните сдружения „ Пейтех “ и Ай Ди Ес Фонд. Г-н Александър Николов, който представяте в публикацията, е назначен в сдруженията на БАКБ поради автобиографията си и опита в софтуерна компания, които дават отговор напълно на условията за длъжността. По контракт за възлагане на ръководство той е шеф на „ Пейтех “ ЕООД, за интервала от 01.10.2019г. до 01.01.2021г. и изпълнителен шеф на „ Ай Ди Ес Фонд “ АД, за интервала от 10.04.2019г. до 01.01.2021г.

Г-н Николов не е определен от госпожа Бориславова, която в качеството си на мажоритарен акционер, не избира чиновниците на банката и дъщерните сдружения.

В края на 2020 год. Ръководството на БАКБ реши да се раздели с господин Александър Николов и от началото на 2021 год. взаимоотношенията завършват.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР