От пресцентъра на Цветелина Бориславова се свързаха с нас, за

От пресцентъра на Цветелина Бориславова се свързаха с нас, за ...

От екипа на Цветелина Бориславова уточняват за новия зам.-министър на енергетиката


От пресцентъра на Цветелина Бориславова се свързаха с нас, за да кажат, че е изключително коректна, но заглавието ги „смущава“. От името на Бориславова, жената, която дълго време живееше с бившия премиер Бойко Борисов, поискаха да направят уточнение. Пускаме едно към едно позицията им, изпратена до Фрог нюз:В името на коректността към аудиторията и с огромно уважение към Вашия професионализъм смятам, че е важно да уточним детайлите.

БАКБ има стратегия да развива дигитални продукти, които са бъдещето на банковата индустрия. Мисията на банката е свързана с устойчивото развитие на бизнеса, подкрепата на зелени идеи за опазване на околната среда и развитието на дигитални проекти. Част от тази стратегия са създадените дружества за подкрепа на дигитални и иновативни фирми от малкия и среден бизнес, както и развитието на дигитални портфейли и платформи за разплащания.В тази връзка БАКБ създава дъщерните дружества „Пейтех“ и Ай Ди Ес Фонд. Г-н Александър Николов, когото представяте в статията, е назначен в дружествата на БАКБ зарадиавтобиографията си и опита в технологична компания, които отговарят изцяло на изискванията за длъжността.По договор за възлагане на управление той е управител на „Пейтех“ ЕООД, за периода от 01.10.2019г. до 01.01.2021г. и изпълнителен директор на „Ай Ди Ес Фонд“ АД, за периода от 10.04.2019г. до 01.01.2021г.Г-н Николов не е избран от г-жа Бориславова, която в качеството си на мажоритарен акционер, не избира служителите на банката и дъщерните дружества.

В края на 2020 год. Ръководството на БАКБ прецени да се раздели с г-н Александър Николов и от началото на 2021 год. взаимоотношенията приключват.

Източник: frognews.bg