От Пресцентъра на ОД на МВР оповестиха, че виновен за

...
От Пресцентъра на ОД на МВР оповестиха, че виновен за
Коментари Харесай

МВР проговори за мелето с камиона заради кюфтетата на Околовръстното в Бургас

От Пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че отговорен за преобръщането на голямото ремарке по околовръстното шосе на ул. ”Крайезерна ” е самият лидер на камиона с металните ролони. Той е бил с необезопасен товар и е карал с несъобразена скорост около бензиностация „ Ромпетрол ”, където пък се намира рисковата каравана за бързо хранене, написа Флагман бг. Още през януари т.г. Флагман сигнализира способените органи да вземат ограничения против този обект за публично хранене, защото в така наречен спешна лента от новия основен път сред автомагистрала „ Тракия” и Южното Черноморие, стопират по няколко автомобила.

„ Докато вървеше градежът на обхода, още преди година и половина тук „ цъфна” тая колиба с масички. Там се хранеха главно служащите на фирмите-строители, само че последователно привикнаха да стопират и водачите. Така почнаха да се образуват колони от пречещи на придвижването спрели коли”, сподели наш източник.

Проверка в Търговския указател откри, че бараката със скара е благосъстоятелност на „ Свежест 2015” ЕООД, записана от Ралица Чолакова с адрес: Бургас, ул.”Св.св.Кирил и Методий”55. Регистрацията е направена на 25 август 2015 година за точно тази комерсиална активност, с уставен капитал 10 лева Областната организация по сигурност на храните дава позволение на Чолакова на 10.11.2015 година, от когато обектът е отворил порти. „ Ние направляваме чистотата на храната и помещението, само че останалото не е наша работа”, споделиха от ОДБХ.




На това място караваната за бързо хранене е поставена преди година от съобразителен предприемач, оборотът е стабилен

Флагман направи питане до Община Бургас дали обектът е разположен върху общинска земя и кой е поставил автограф под позволение за отварянето му. Отговор нямаме.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР