От престъпник, влязъл в общественото полезрение заради чара си, през

...
От престъпник, влязъл в общественото полезрение заради чара си, през
Коментари Харесай

Помните ли най-красивия престъпник? Днес синът му е негово копие!

От нарушител, влезнал в публичното полезрение поради чара си, през супермодел. Това е Джеръми Мийкс, който демонстрира хубостта си освен на фотоси от ареста, само че и по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Преди три години хубавецът зaпочна да гради сполучлива кариера на модел и даже взе участие в ревю на Philipp Plein.

Синеокият красавец беше арестуван през 2014 година, а звездата му изгря, откакто полицията в Стоктън, Северна Калифорния, качи негова фотография във "Фейсбук ". Тогава безусловно милиони дами се развълнуваха, а малко по-късно той получи предложение от огромна фешън организация да стане модел, откакто излежи 3-годишната си присъда.

 джеръми Getty/Gulliver

Това е фотографията, която промени живота на бандита:

Erkannt? Der heiße Ex-Häftling Jeremy Meeks ist jetzt Topmodel bei NYFW: Der Ex-Knasti lief für Philip Plein bei... https://t.co/9u488nA7QM pic.twitter.com/YwsVdWiKnf
— OK! Magazin (@OKMagazin) February 15, 2017
Той беше освободен от пандиза в Северна Калифорния и от този момент има напълно нова орис.

За мнозина обаче той е колкото хубав, толкоз и рисков - избран е като един от най-жестоките нарушители - последната му присъда е поради 5 обвинявания за владеене на нелегално оръжие и едно за присъединяване в престъпна тайфа.

Излежал е и няколко други присъди. Татуировката му под формата на сълза в ъгъла на лявото му око пък значела, че е умъртвил човек.

 джеръми Getty/Gulliver

Още през 2002 година е задържан, откакто пребил 16-годишен. Повдигнато му е обвиняване и за грабеж. Тогава лежи две години в калифорнийски затвор.

Джеръми има 9-годишен наследник, който безусловно е "одрал " кожата на татко си. Детето има същите искрящо сини очи, които преди години привлякоха вниманието към Джеръми.

Вижте в галерията ни ТУК какъв брой доста си наподобяват тези татко и наследник >>>

View this post on Instagram
My First Love ❤️

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Jul 1, 2019 at 3:19pm PDT

Мийкс е татко на две прелестни деца, с които прекарва свободното си време. Гордият баща нееднократно споделя под фотоси с малчуганите си, че няма по-щастливи мигове в живота си от тези, прекарани в компанията на своите деца. Мийкс не изпитва терзания по отношение на Мики, защото е сигурен, че той ще стане добър и честен човек, който няма да повтори грешките на татко си.

"Най-много се опасявам да не го отчайвам. Правя всичко допустимо да бъда добър родител. Тези мисли ми идват на разум всяка заран. Искам да му оказа помощ да придобие цялостна убеденост в себе си, макар всички компликации, които ще се появят по пътя му ", споделя Джеръми в обществената мрежа.

View this post on Instagram
Happy 7th Birthday to my mini me, @jmeeksofficialjr
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР