От пресслужбата на италианския футболен гранд Милан, съперник на Лудогорец

...
От пресслужбата на италианския футболен гранд Милан, съперник на Лудогорец
Коментари Харесай

Милан отрече за оставка на Гатузо и потвърди за наказателен лагер

От пресслужбата на италианския футболен гранд Милан, противник на Лудогорец на 1/16-финалите в Лига Европа, отхвърлиха появилите се клюки, че старши треньорът Дженаро Гатузо е подал оставка.

Гатузо пое " росонерите " в края на ноември на мястото на уволнения поради незадоволителни резултати Винченцо Монтела, само че под негово управление представянето на отбора не се усъвършенства значително, като в три мача от шампионата отборът завоюва 4 точки, допускайки тъждество 2:2 против изгубилия всичките си останали 16 мача дилетант Беневенто, а за последно претърпя и тежко проваляне с 0:3 от предпоследния Верона в неделя. Говорител на " росонерите " съобщи за АНСА, че слуховете за подадена оставка от Гатузо са " цялостна небивалица ". " Милан може да удостовери, че футболистите ще бъдат събрани на лагер от на следващия ден до второ разпореждане ", се оповестява в формалния акаунт в " Туитър " на клуба.

Ръководството на Милан анулира и плануваната за 25 декември обичайната Коледна вечеря на тима " Черно-белите " изостават на 18 точки от водача Наполи и на 14 точки от четвъртия Рома. На 23 декември Милан приема Аталанта в Серие " А ", след което на 27 декември е четвъртфинала от шампионата за купата на Италия против градския противник Интер, а на 30 декември следва и посещение на Фиорентина за състезание.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР