От прессекретариата на "Дондуков 2" публикуваха снимка, на която Радев

...
От прессекретариата на "Дондуков 2" публикуваха снимка, на която Радев
Коментари Харесай

Радев и първата дама се снимаха с Доналд и Мелания Тръмп

От прессекретариата на "Дондуков 2 " разгласиха фотография, на която Радев и брачната половинка му Десислава са се снимали с Тръмп и жена му Мелания.

На фотографията се вижда, че двете първи дами този път не са избрали светли тоалети, а са заложили на строги черни рокли и черни обувки.

Видимата разлика сред двете двойки е, че семейство Тръмп е усмихнато, до момента в който Радеви са със съществени изражения.

По-късно през днешния ден българският държавен глава ще произнесе тирада по време на сесията на Общото заседание на Организация на обединените нации. Изказването му ще стартира към 19 ч. българско време. Слово ще има и английският министър председател Тереза Мей. В диспути ще се включат още президентът на Иран Хасан Рохани, египетският президент Абдел Фатах ас Сиси и палестинският президент Махмуд Абас.

Също през днешния ден президентът взе участие в Глобалния бизнес конгрес на Майкъл Блумбърг и има срещи с президента на Световната банка Джим Йон Ким.
Той се включи и в конференция, отдадена на предотвратяването на потреблението на интернет за терористични цели.

По време на визитата си в Съединени американски щати българският президент беседва още с президента на Иран Хасан Рохани, с който разискаха газови доставки , с краля на Йордания Абдула Втори и с президента на Украйна Петро Порошенко, който увери, че българското малцинство няма да бъде лимитирано да учи родния си език след законодателните промени в страната.

Вчера в Ню Йорк Румен Радев взе участие и в интернационален конгрес под патронажа на ЮНЕСКО, на който беше показана „ Глобалната коалиция за вяра “. Целта й е да отличава годишно елементарни хора, които се трансформират в герои, рискувайки живота си в битката с екстремизма, или са направили дейности в отбрана на културното завещание и построяването на мостове сред културите.

На тържествена гала българският президент отличи полковник Матю Богданос за заслугите му в изобличаването на връзката сред трафика на културни полезности и финансирането на тероризма и лейтенант Кохар Салех за приноса ѝ в битката с "Ислямска страна ".

По-рано президентът организира среща с водещи еврейски организации от Съединени американски щати, на която прикани за увеличение на вложенията от Съединени американски щати и Израел в България в региона на осведомителните технологии и други сфери с висока добавена стойност.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР