От предпочитат да се явят без обединение с

...
От  предпочитат да се явят без обединение с
Коментари Харесай

Сандов : Надеждата ни е да имаме 121 депутата с Продължаваме промяната след изборите

От " " избират да се явят без обединяване с " " на тези избори. 

" Ние протегнахме ръка, като нашата позиция беше, че по този начин бихме могли да претендираме много по-категорично за първото място в изборите и за опцията първи да съставим държавно управление.  " " направиха свое лично социологическо изследване и това, което беше като техен мотив, с цел да избират независимо явяване, е че поотделно можем да създадем по-добър резултат и по-късно да търсим следизборна коалиция. Не са отрязани пътища посред ни. Няма някакво отдалечаване ", разяснява някогашният министър на околната среда и водите Борислав Сандов от Демократична България в  " България заран ".

Той уточни, че има някои разлики в стратегиите им, които е допустимо да привлекат поотделно повече гласоподаватели. Според него на последните избори " " е стигнала до минимума си поради появяването на " " и неточности в акцията, които би трябвало да бъдат изчистени на тези избори.

" От кардинална позиция няма какво да променим. Ще описваме, че сме били изключителни поредни. Ще можем да описваме към този момент, че ние можем да управляваме, а не просто да бъдем в съпротива. Ще променим някои неща в учредителен проект за по-добра съгласуваност и връзка на нашите послания. Комуникационно ние би трябвало да затвърждаваме нашите послания през погледа, който имахме от другата страна и посредством волята, с която успяхме да осъществяваме много от нашите планове ", сподели още Сандов пред Bulgaria ON AIR.

" Надеждата ни е да имаме 121 депутата с " " след изборите. Ако това не е допустимо, то са един от вероятните съдружни сътрудници. Може би някои от по-малките регистрирани субекти, които в случай че минат бариерата, може да търсим съдействие. Надявам се, че " Ние идваме " също ще съумеят да преодолеят бариерата. Ние имаме доста пресечни точки с тях - битката против корупцията, правосъдната промяна и полезностите за стабилно развиване на страната ни. Можем да намерим добра основа за партньорство, в случай че те съумеят да преодолеят бариерата ", изясни някогашният министър на околната среда и водите. 

Според него партията на няма да успее да прекрачи бариерата за влизане в Народно събрание. Той означи, че от " " имат доста сериозен проблем с " Български напредък ". Сандов посочи, че Янев е продал душата си, единствено и единствено да бъде в Народното събрание, и то на хора, които дирижират политическия пейзаж в България през разнообразни партии. 

" Ние подсигурихме доста благоприятни условия за гарантиране на енергийните доставки за най-тежките месеци. Включително имаше сюжет при напълно липса на съветски газ и проблеми с по-големите енергийни мощности. Много сериозен проблем нямаше да има. Служебното държавно управление ще прави нов опит да договаря краткосрочно доставки на газ. Вероятно това ще се случи, просто на по-висока цена. За мен е неточност. Ако ние бяхме подписали оня контракт, щяхме да бъдем упреквани, че преднамерено сме избрали търговец от Съединени американски щати ", счита гостът.

" " апелира пред Върховния административен съд решение на Централната изборна комисия за организацията на машинното гласоподаване. 

Сандов означи, че за гарантирането на бистрота в изборния развой е належащо кодът на машините да бъде отворен, което не дава опция за операция на изборните резултати, а за сравнение дали тези машини действат по метода, по който би трябвало.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР