От правителствената информационна служба припомнят, че Денев заема същата длъжност

...
От правителствената информационна служба припомнят, че Денев заема същата длъжност
Коментари Харесай

Вътрешен кадър бе назначен за заместник-председател на ДАНС

От държавната осведомителна работа напомнят, че Денев заема същата служба и все още, довършвайки мандата на досегашния заместник-председател на страната организация.

Деньо Денев е роден през 1983 година в град Велико Търново, се показва на уеб страницата на ДАНС. През 2005 година приключва висше обучение в Академията на Министерство на вътрешните работи с образователно-квалификационна степен " бакалавър " по специалността " Защита на националната сигурност ". През 2015 година придобива образователно-квалификационна степен " магистър " по право във Великотърновския университет " Св. св. Кирил и Методий ". През 2005 година е назначен на държавна работа в Националната работа " Сигурност " (НСС) - Министерство на вътрешните работи.

През 2008 година е преназначен в новосъздадената Държавна организация " Национална сигурност " (ДАНС), където минава през всички равнища на служебната подчиненост до служба шеф на отдел в профилирана дирекция.

От април 2018 година до назначението му за заместник-председател на ДАНС извършва функционалностите на шеф на Дирекция " Противодействие на корупцията " в Комисия за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ).
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР