От ПП Възраждане“ ще блокират 3 гранични контролно-пропусквателни пункта, а

...
От ПП Възраждане“ ще блокират 3 гранични контролно-пропусквателни пункта, а
Коментари Харесай

Защо от „Възраждане“ ще блокират ГКПП „Лесово“, ГКПП „Йовково“ и ГКПП „Русе“?

От Политическа партия „ Възраждане “ ще блокират 3 гранични контролно-пропусквателни пункта , а точно тези край Лесово, Йовково и Русе. От политическата мощ стимулират дейностите си по следния метод:

„ В четвъртък 2000 българи на площада, пред Конституционния съд се бореха за правото си да бъдат питани и защитаваха Референдума за опазване на българския лев. След като Народното събрание погази закона и отхвърли Референдума за Запазване на българкия лев, проведен от Инициативен комитет и подсилен от „ Възраждане “ и Конституционния съд погази Конституцията.

Правото на глас на 604 000 българи беше отнето, а демокрацията унищожена. Отказът от национална валута е отвод от народен суверенитет. Загубим ли българския лев, губим свободата и суверенитета на България, а решенията за страната ни ще се вземат от Брюксел, Франкфурт или Берлин.

Загубим ли предприятията от Маришкия басейн, губим енергийния ни суверенитет. Без енергетика, няма стопанска система. Бавно и поредно унищожават и нуклеарната ни енергетика. Демонтирани и нарязаха за скрап бяха 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй, продадоха реакторите на АЕЦ Белене

Липсата на земя води до липса на храна. Изграждането на фотоволтаици на плодородната българска земя я унищожава. Хиляди регулации убиват постепенно земеделието. Застрашен е хранителният суверенитет на България – народът няма гаранция за прехраната си.

Изграждането на ветрогенератори в морето ще прогони рибата, ще убие рибарския бранш и ще доунищожи дефинитивно туризма.

Превръщат ни в територия, която ще населят с мигранти. Подготвят ни за буфер сред Африка и Азия и западния свят. Вече 30 години те ръководят и унищожават България и единствено ние можем да ги спрем.

Днес „ Възраждане “ ще стачкува и от 10:30 ч. ще блокираме в символ на митинг три гранични пункта – Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Лесово “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Йовково “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Русе “.

Нека всеки български жител, който желае да живеем в свободна страна, да се причисли към нас. Гласът на българите ще бъде чут! “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР