От ПП Възраждане“ проведоха брифинг в Народното събрание във връзка

...
От ПП Възраждане“ проведоха брифинг в Народното събрание във връзка
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: „Продължаваме Промяната – Демократична България“ са тежка заплаха за националната сигурност

От Политическа партия „ Възраждане “ организираха брифинг в Народното събрание по отношение на импортирано от тях искане за чуване на шефа на Военно разузнаване идната сряда.

„ Правим това, по отношение на извънредно тежкия скандал, за който научихме преди няколко дни – за опит, от страна на лицето Атанас Атанасов, някогашен военачалник, за вмешателство и рекрутиране на хора във военното разузнаване и в службите, като цяло. Това съставлява доста сериозна държавна измяна и закононарушение. За всичко това, вместо Атанасов да бъде задържан и арестуван, сега виждаме по какъв начин той още е на независимост и се разхожда в Народното събрание. Очевидно е, че става въпрос за доста сериозен удар по държавността и фундамента на всяка една страна – точно националната сигурност. А „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ /ПП-ДБ/ съставляват тежка опасност за националната сигурност “ , съобщи на брифинг от Народното събрание, ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов .

Той уточни още, че изхождайки от дейностите на водачите на ПП-ДБ те се усещат недосегаеми и, че са над закона. Поради тези аргументи, от политическата организация упорстват точката за чуването на шефа на Военно разузнаване да бъде гледана като първа точка в дневния ред, идната сряда.

„ Ще настояваме точката да се гледа навън съвещание, с цел да могат да се изяснят всички обстоятелства и условия, освен на нас, само че и на българската общност и да стане ясно на българския народ, че в нашия Парламент, в българския политически живот има хора, които желаят да употребяват службите за свои персонални, частни цели. Когато някоя партия се пробва да направи това, тя се пробва да завладее страната. Ние ще настояваме за оптимално бързи и оптимално крути ограничения, от страна на органите на реда на страната, ще настояваме за задържането на Атанас Атанасов “ , съобщи още Костадинов.

Той съобщи още, че като се изключи че съставляват тежка опасност за националната сигурност , от ПП-ДБ, извънредно детско са надценили личните си политически качества.

„ От ПП-ДБ доста надцениха себе си и подцениха старите бандити, пробваха са се да разделят мед с мечката и най-после бяха изядени, дружно с меда. Единствената опция, българският народ да се отърве от тези нарушители са идните избори. ПП-ДБ, Движение за права и свободи и ГЕРБ са едно и също нещо – в случай че те не бъдат отстранени, в случай че корупционните финансови потоци не пресъхнат, ще продължаваме още веднъж и още веднъж да възпроизвеждаме същия циничен модел “, съобщи още Костадинов.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР