От ПП Възраждане определиха като ход на отчаянието и кризисен

...
От ПП Възраждане определиха като ход на отчаянието и кризисен
Коментари Харесай

Възраждане“ с шествие в подкрепа на Основния закон

От Политическа партия " Възраждане " дефинираха като ход на отчаянието и спешен пиар , инициираните от ГЕРБ посредством провеждането на Велико Народно заседание.

На 1 ноември - Денят на националните будители от партията излизат на " Шествие за Конституцията " Организационният секретар на " Възраждане " Деян Николов изясни за News.bg, че от Политическа партия " Възраждане " не считат, че има потребност от смяна на главния закон на страната . Освен това съгласно тях държавното управление се пробва да употребява институционални трикове, с цел да продължи да ръководи и да изкара мандата си. Да употребяват Конституцията за такива цели е аморално, уточни Николов.

Според него държавното управление се пробва да отклони публичното внимание и да хвърли друга опорна точка на публичното внимание.
 ГЕРБ желае парламентарна комисия да сондира хрумвания за нова Конституция
ГЕРБ желае парламентарна комисия да сондира хрумвания за нова Конституция

Проектът ще бъде изпратен и на Венецианската комисия за мнение и мнение

Тази концепция е родена в някои кабинет, където специалисти и пиари на държавното управление са решили, че това може да избави ситуацията и може да изкарат до постоянните избори. Достатъчно време е имало държавното управление за промени в Конституцията по време на мандата си.

Правителството държи да провежда идващите избори и с това се слага различен въпрос значим въпрос - до каква степен изборите в България са обективни, акцентира Деян Николов.
 ГЕРБ сбраха 120 подписа и внасят Конституцията си
ГЕРБ сбраха 120 подписа и внасят Конституцията си

ГЕРБ, Оперативна програма, част от самостоятелните депутати и част от " Воля "

Това е един способ, с който се пробват да запазят и запазят властта до идващите избори, с цел да бъдат те постоянни , а не предварителни, посочи Николов.

Той посочи, че има много елементи в сегашната Конституция, които през годините биват употребявани, с цел да се прокарват закони, които не дават отговор на ползите на хората. В дълготраен проект имаме потребност от леки корекции, които да затворят избрани малки врати в Конституцията. Проблемът е, че това не е задачата на цялото упражнение, което желаят да ни показват, установи Николов.

В плана на ГЕРБ, подсилен и от съдружните им сътрудници, депутати от " Воля " и самостоятелни, няма основни промени и във връзка с прокуратурата, която би трябвало да стане по-контролиран орган, изясни Деян Николов.

По думите му сега ни ръководи една хунта и до момента нито едно държавно управление не е направило съществени дейности да търси отговорно ст на предходното държавно управление.

Системните партии се бранят една друга и има риск това да продължи най-малко още 10-15 години напред. Това е дълготрайният риск, който се крие в самодейността за смяна на Конституцията, предизвестиха от " Възраждане ".

Припомняме, от ГЕРБ внесоха предлагането си за нова Конституция,. Те бяха подкрепени от съдружните си сътрудници от Оперативна програма, както и от депутати от " Воля " и самостоятелни. От, че няма да поддържат самодейността на ГЕРБ, от.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР