От повече от два месеца изразявам искреното си желание и

...
От повече от два месеца изразявам искреното си желание и
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Надявам се правителството на Габровски да бъде избрано и България да има редовен кабинет

От повече от два месеца показвам откровеното си предпочитание и вяра за това България да има постоянно определено държавно управление, съобщи служебният министър председател Гълъб Донев пред публицисти в отговор на въпрос по какъв начин прави оценка възможностите служебното държавно управление на следващия ден да бъде сменено с постоянно.

Той изрази вяра проектосъставът на кабинета, препоръчан от проф. Габровски, който се състои от експерти в своите области, да бъдe определен час по-скоро и България да има постоянно държавно управление, което да я преведе през рецесиите, тъй че страната да има резистентност и предвидимост на политиките, които ще се извършват от едно постоянно държавно управление.

Той разяснява и митингите на чиновниците на Министерство на външните работи като изрази вяра на следващия ден огромна част от настояванията им да бъдат задоволени.

„ Това не е работа на служебно държавно управление. Проблемът е, че години обратно държавните управления са неглижирали казусът с приходите освен с централната администрация, само че и в локалната ”, сподели той.

Премиерът Донев взе участие в шестото издание на интернационалния конгрес „ Битката за гениите ”, който се организира през днешния ден в София.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР