От постъпилите данни ясно, че има и съдилища, в които

...
От постъпилите данни ясно, че има и съдилища, в които
Коментари Харесай

Съдия Керелска от ВСС призова: Сарафов да излезе в дълъг отпуск

От постъпилите данни ясно, че има и съдилища, в които въобще не се появява името на Божанов. Това има значение за внушението, че той е бил извънредно авторитетна фигура в цялата правосъдна система, уточни Керелска.

Керелска съобщи, че не е научила нищо от чуването на изпълняващ функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов и добави, че евентуално той ще бъде изслушан наново.

 

, че Сарафов е вземал пари от Пепи Еврото, може да каже за какво ги е отдръпнал. Официално той е обяснил, че е бил заставен от някогашния основен прокурор Иван Гешев да излъже по този начин ". 

 

, че един от главните очевидци, които предходната година служеха на Иван Гешев да уличи Сарафов - някогашната брачна половинка на Петьо Еврото Любена Павлова, която твърдеше, че е виждала по какъв начин някогашният началник на следствието е вземал подкупи от мъжа ѝ, към днешна дата наподобява, че е трансформирала мнението и разказът й към този момент е различен - че е била принуждавана от Гешев да свидетелства против заместника му.

 

Керелска прикани Сарафов " да излезе в дълъг отпуск ", с цел да се разбере дали е имал общо с Пепи Еврото.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР