От понеделник, 24 януари, на територията на област Благоевград влизат

...
От понеделник, 24 януари, на територията на област Благоевград влизат
Коментари Харесай

В Благоевградско затягат COVID мерките - учениците от 5 до 12 клас минават на онлайн обучение

От понеделник, 24 януари, на територията на област Благоевград влизат в действие спомагателни противоепидемични ограничения, въведени със заповед на заместник-директора на Регионалната здравна ревизия.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30093
Сред въведените ограничения е прекратяване на присъствения образователен развой за учениците от пети до дванадесети клас за интервал от една седмица, считано от 24 януари, е посочено в заповедта.

От понеделник лицата под 18-годишна възраст няма да бъдат допускани до публични места като молове, заведения за хранене и развлечения, развлекателни центрове и други, без компаньон след 20 часа. Заповедта е в действие от 24 януари до 28 януари в това число.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30093  Лекарства за артрит може да намалят успеваемостта на имунизациите против COVID-19 Лекарства за артрит може да намалят успеваемостта на имунизациите против COVID-19  Български учени ще учат взаимоотношението на коронавирусите с тъканите и органите Български учени ще учат взаимоотношението на коронавирусите с тъканите и органите  СЗО: Над 340 млн. души по света са се заразили с ковид СЗО: Над 340 млн. души по света са се заразили с коронавирус
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР