От понеделник (23-и май) късната емисия на Новините на NOVA

...
От понеделник (23-и май) късната емисия на Новините на NOVA
Коментари Харесай

Късната емисия на Новините на NOVA започва в 22:00 часа през лятото

От понеделник (23-и май) късната емисия на Новините на NOVA е с нов начален час. Обобщението на най-важните тематики от деня ще стартира в 22:00 часа през летните месеци. То ще бъде показано от одобрените двойки водещи на NOVA – Ани Салич и Николай Дойнов, Даниела Тренчева и Христо Калоферов.

„ Новият начален час следва естествената смяна на зрителските настройки. Така нашата публика ще получава в комфортно време резюме на деня в късната емисия на NOVA “ – съобщи Илия Дафов, основен продуцент „ Новини и настоящи излъчвания “ в Нова Броудкастинг Груп.

Сутрешният блок на NOVA NEWS „ Твоят ден “ се удължава от 1-и юни. Предаването на осведомителния канал към този момент ще стартира с едночасов информативен блок от 8:00 до 9:00 часа и ще продължи до 12:00 часа. Спечелилият доверието на феновете формат преди обед с водещ Лора Инджова ще продължи да следи пулса на делничните дни с настоящи събеседници, експертни мнения и директни включвания от България и чужбина.

„ Твоят ден “ към този момент ще се излъчва до 12:00 часа и това ще ни разреши да бъдем благонадежден източник на информация в този деен часови пояс. Щастлив съм, че към потвърдилите се експерти в екипа на предаването се причисляват още двама – Ваня Бедрова като продуцент и Васил Детелинов като изпълнителен продуцент “ – разяснява Константин Караджов, изпълнителен продуцент на NOVA NEWS.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР