От поне 5 години назад не се бе случвало Цветът

...
От поне 5 години назад не се бе случвало Цветът
Коментари Харесай

Кой е най-модерният цвят през 2021 година

От най-малко 5 години обратно не се бе случвало " Цветът на годината " на Pantone да бъде на процедура два цвята.
Двата цвята на 2021 година са " озаряващо жълто " и " главно сиво " - Illuminating yellow (PANTONE 13-0647) и Ultimate Gray (PANTONE® 17-5104.

Два самостоятелни цвята, които акцентират по какъв начин другите детайли се сплотяват, с цел да се поддържат един различен, най-добре показват настроението за Pantone Color на годината 2021.

Практичен и стабилен, само че в същото време затоплящ и оптимистичен, обединяването на PANTONE 17-5104 Ultimate Grey + PANTONE 13-0647 Illuminating yellow е знак за силата и положителността. Това е история за цвета, който капсулира по-дълбоки усеща на замечтаност с обещанието за нещо слънчево и приятелско.



Послание за благополучие, подкрепено със силата на духа - това е комбинацията от тези два цвята.
За да стигнат до избора всяка година, специалистите по цветовете на Pantone от Pantone Color Institute проучват света, търсейки нови цветови въздействия. Това може да включва развлекателната промишленост и филмите в продукция, пътуващи сбирки на изкуството и нови художници, мода, всички области на дизайна, известни дестинации за пътешестване, както и нов метод на живот, жанр на игра и социално-икономически условия. Влиянието може да произтича и от новите технологии, материали, текстури и резултати, които оказват въздействие върху цвета, съответните платформи за обществени медии и даже идните спортни събития, които притеглят вниманието в целия свят.

Сивото и жълтото на пръв взор са два радикално разнообразни цвята, само че се оказва, че имат доста повече общи неща, в сравнение с допускаме. И двата нюанса показват вярата ни за по-спокойна и сполучлива година.

Сивото показва точно успокоение – това е цветът на асфалта, на камъчетата по плажа, на опората под краката ни. Жълтото пък е цветът на слънчевите лъчи, насладата и вярата за по-светлото бъдеще.

„ Сега имаме потребност от „ съюза “ на тези положителни цветове, които носят хубаво обръщение, мощ и вяра. И двата цвята имат важен прочувствен аспект. Сивото е по-обрано, само че ни носи чувство за непоклатимост, основа. Жълтото се свързва с поддръжката, с топлината на слънчевите лъчи, с една дума - вярата “, изясни изпълнителният шеф на Pantone Лиатрис Айсман.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР