От полицията съобщиха подробности за катастрофата между Монтана и Лом.

...
От полицията съобщиха подробности за катастрофата между Монтана и Лом.
Коментари Харесай

От МВР излязоха с подробности за катастрофата между Монтана и Лом

От полицията оповестиха детайлности за злополуката сред Монтана и Лом.
Пътният случай стана в петък, а за него заяви първо медията ни.



Около 16 часа, на пътя в региона на село Вирове, се движел монтански лек автомобил „ Нисан Примера “, който бил ръководен от 54-годишен лидер от Ерден. Той пътувал към Монтана, когато не спазил нужната отдалеченост от движещия се пред него товарен автомобил "Фолксваген ЕЛ ТЕ 35 " с монтанска регистрация, който понижил скоростта си, с цел да спре заради движещ се пред него различен автомобил, и го блъсна в задната дясна част.
Вследствие на конфликта товарният автомобил излязъл вдясно от пътното платно по посоката си на придвижване, а лекият автомобил "Нисан Примера " траял придвижването си и спрял в лявата пътна лента в насрещното.
Двете пътнички от лекия автомобил, на 30 и 36 години, са превозени за обзор в незабавния център в Монтана с порезни рани и болки по тялото. Там те са прегледани и изписани за домашно лекуване, като няма заплаха за живота им.
Водачите на возилата са тествани за алкохол, а пробите са негативни. Местопроизшествието е посетено от дежурна група на районното ръководство в Монтана. Извършен е оглед на местопроизшествието и е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР