От полицията дадоха подробна информация как се е стигнало до

...
От полицията дадоха подробна информация как се е стигнало до
Коментари Харесай

Ето как се стигна до инцидента с тира на Динко от Ямбол

От полицията дадоха подробна информация по какъв начин се е стигнало до случая на Автомагистрала " Тракия " след който сектор от нея остана затворен през вчерашния ден.

Както Burgas24.bg заяви към 09.22 ч. на автомагистрала " Тракия "   влекач " Волво " с полуремарке, ръководен от 64-годишен мъж от Ямбол,  превозващ скрап в посока Бургас, заради загуба на надзор по време на придвижване вследствие спукана гума, навлиза в лявото пътно платно блъска странично попътно движещ се л.а. " Киа Сийд ", с пловдивска регистрация, ръководен от 49-годишен пловдивчанин, минава през двете защитни мантинели и навлиза в насрещното пътно платно, където блъска лек автомобил " Форд ", със софийска регистрация, ръководен от 49-годишна бургазлийка. И тримата водачи са тествани за приложимост на алкохол и опиати, като докладите са били негативни.

Водачът на влекача е прегледан в УМБАЛ – Бургас и е освободен за домашно лекуване. Той е получил изкълчване на дясна ръка, охлузвания и натъртвания по тялото. Водачът на л.а. " Киа " е прегледан в УМБАЛ - Бургас и е освободен за домашно лекуване с контузия на главата и рана на коляното, охлузвания и натъртвания по тялото. Неговата 48-годишна спътничка е прегледана в УМБАЛ - Бургас и е освободена за домашно лекуване с травма на гръдния панер, ръката охлузвания и натъртвания по тялото. Водачката на форда е настанена за лекуване в болница " Дева Мария " с контузия в региона на главата и охлузвания по ръката.

От злополуката са нанесени материални вреди по инфраструктурата - 24 железни колчета и 23 звена от мантинелата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР