От политическа партия ГЕРБ поискаха оставката на здравния министър .

...
От политическа партия ГЕРБ поискаха оставката на здравния министър .
Коментари Харесай

ГЕРБ за Кацаров: Некадърник и лъжец! Оставка!

 От политическа партия ГЕРБ желаеха оставката на здравния министър. Това стана на специфична конференция, която продължава и сега. В нея взе участие и, някогашен здравен министър в последния кабинет на.

Припомняме, че по-рано през днешния ден същото желаеха от Българската социалистическа партия, както и от ВМРО.

" Последните месеци, седмици и изключително дни следим по какъв начин самодоволната усмивка на, изтъкнат антиваксър, залива ефира. Министерство на здравеопазването, вместо да контролира процеса разиграва, томболи за смарт часовнции, качва картинки в обществените мрежи, а юмрукът прави лицеви опори и катери върхове ", посочи Десислава Атанасова.

Бившият здравен министър проф. пък съобщи: " В суматохата и страха си през вчерашния ден вечерта в 9 часа министър Кацаров забърка една доста огромна каша - каша, която мъчно може да бъде оправена. Собственикът на киното или сервитьорът може да изискат зелен документ. Тези, които желаят здравен документ, не могат да изискват персонални документи. Георги може да влезе със документа на Иван ".

" Тази заповед ще накара жителите всеобщо да се втурнат да си изкарват документ. Всички жители с антигенни тестове- никой не може да си извади зелен документ по метода, по който е избран от Европейски Съюз. Възможност за издаване става единствено с PCR тест, т.е. Кацаров излъга жителите, че могат да си изкарат ", добави той.

" Министърът е несръчен и лъже във всяко едно появяване по малкия екран. Тази заран сподели, че може да се наложи да се намерения за условие на зелен документ за изборите. Не, не може. Това е тежко и чудовищно тъпчене на Конституцията. Дори за архитекта на държавното управление Румен Радев стана ясно, че се погазва Конституцията. Имат желание да лимитират правото на хората да гласоподават със зелен документ ", посочи проф. Ангелов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР