От пожара лекият автомобил “Форд самопотеглил и се блъснал в

...
От пожара лекият автомобил “Форд самопотеглил и се блъснал в
Коментари Харесай

20-годишен айтозлия запали за отмъщение Форда на жена, пламна и Мерцедес

От пожара лекият автомобил “Форд ” самопотеглил и се блъснал в паркираното пред него немско возило

20-годишен айтозлия е задържан за палежа на Форда на 48-годишна жена. След като е оголен от служителите на реда, той направил цялостни признания за това, че около 02.45 часа в петък драснал клечката за отмъщение на  “Форд Фокус ”, с бургаска регистрация. Лекият автомобил, който е благосъстоятелност на айтозлийката, бил паркиран на ул. “Иван Карагеоргиев ” пред дом №31.

Огънят е сподавен от един противопожарен автомобил и двама огнеборци. Констатирано е, че автомобилът е разпален съзнателно, посредством заливане на предната му част с елементарно запалима течност.

От пожара лекият автомобил “Форд ” самопотеглил и се блъснал в паркирания пред него лек автомобил “Мерцедес С 180 ”, с бургаска регистрация, благосъстоятелност на 64-годишна айтозлийка, като провокирал материални вреди в региона на товарния отсек и задната част на купето.

В резултат на полицейските дейности на чиновници от отдел “Криминална полиция ” при ОДМВР – Бургас и Районно ръководство – Айтос е открит причинителят на палежа – това е 20-годишният айтозлия, който направил цялостни признания и е арестуван за период до 24 часа. Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство – Айтос.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР