От почти две години певицата Дара е обвързана с младия

...
От почти две години певицата Дара е обвързана с младия
Коментари Харесай

Дара иска 4 деца от приятеля си Ервин

От съвсем две години певицата Дара е обвързана с младия Ервин Иванов – лекар по фармакология. Гласовитата варненка, която е и наставник в шоуто „ Гласът на България ”, живее с обичания си под един покрив и към този момент мисли за идната стъпка в връзките им. „ Искам да имам 4 деца ”, безапелационна е звездата. Самата тя има брат и сестра, по тази причина мечтае за огромно семейство.
Дара е споделяла, че е доста близка и с брат си Йордан, и със сестра си Моника. Изпълнителката е имала щастливо детство, въпреки че родителите ѝ са разведени. Навремето татко ѝ не е участвал интензивно в живота ѝ, само че в този момент са в положителни връзки и се виждат относително постоянно. Усмихнатата брюнетка обожава и майка си, която е шивачка. Тя се занимава с направа на палта от косъм. Певицата постоянно е облечена с такива за фотосесии или видеоклипове. „ Мама е най-готината жена. Искам да я разглезвам непрекъснато за всички старания, които е положила, и цялата обич, която ми е дала! ”, коментирала е звездата.

Напоследък Дара е станала набожна и мощно има вяра в ориста. Казва, че пътят пред нея е бил начертан още в детските ѝ години. От дребна се занимавала с танци и пеене, изнасяла спонтанни представления пред роднините си и се откроявала със своята артистичност. Още тогава изпълнителката била уверена, че някой ден ще стане известна.

„ Имам в действителност необикновен живот. Понякога си мисля, че пребивавам в розово балонче. Нямам грам досада в всекидневието си. Ако имам свободно време, работя върху себе си, изучавам нови неща ”, споделя любимката на новото потомство.

Като тийнейджърка Йотова била много буйна и хиперактивна, само че в този момент споделя, че е намерила салдото. „ Не съм дебелоглав в персоналните си връзки, харесва ми към мен да царува естетика. През много неща минавах, само че израснах. Искам да стана най-хубавата версия на себе си ”, философства певицата.

Вдъхновението на Дара да се развива и да твори се дължи на актуалната ѝ обич. Варненката е дружно с приятеля си Ервин от 2 години. Той се занимава със основаването на реформаторски лекарства от канабис. В светските среди се шушука, че точно любовта към тревата ги е сближила. Неслучайно изпълнителката сподели за първи път гаджето си по време на пътешестване до Нидерландия, където продажбата на марихуана е легална от десетилетия.

В предишното чаровната брюнетка постоянно сменяше мъжете. Тя излизаше с рекламиста Мартин Димитров и дори се канеше да живее с него, само че след това се разделиха, като аргументите за разлъката не са известни. Певицата имаше къса спекулация с диджея Живко Гичев, само че най-известното ѝ гадже досега е сътрудника ѝ Константин Трендафилов – Папи Ханс. С днешна дата той е привързан с актриса и манекенка Сара Драгулева.

Изпълнителката споделя, че поддържа другарски връзки с всичките си някогашни, тъй като не таи завист в себе си и умее да прости. С годините тя развила това качество у себе си. „ Трябва да прощаваме от сърце, по този начин се извисяваме и се доближаваме до духовното съвършенство ”, разсъждава звездата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР