От по-ниската цена могат да се възползват всички клиенти, които

...
От по-ниската цена могат да се възползват всички клиенти, които
Коментари Харесай

Инж. Христин Илиев, Топлофикация Бургас: Въпреки че сме средата на октомври, е рано да мислим за пускане на централното отопление

От по-ниската цена могат да се възползват всички клиенти, които са възобновили потреблението на услугата битова гореща вода след ограничението ѝ за интервал от повече от 1 година

Топлофикация Бургас припомня на всички свои клиенти, че след няколко седмици следва началото на отоплителния сезон.

В тази връзка всички уреди за дялово систематизиране на топлинната сила в парцелите на ползващите централно отопление и/или битова гореща вода следва да бъдат инспектирани за редовност и техническа валидност.

 „ Въпреки че преполовихме октомври, е рано да мислим за стартиране на централното отопление. Все още температурите са високи за сезона, само че евентуално в първите дни на ноември ще пристъпим към последователно стартиране на топлоподаването към клиентите. Колкото и да е хубаво за всички лятото, време е да извадим по-топлите облекла от дрешника и да се настроим душевен за зимата. “ сподели инж. Христин Илиев изпълнителен шеф на Топлофикация Бургас.

Директорът на Топлофикация Бургас напомни, че до 31.10.2023 година е в действие промоцията „ 26 лв. неограничена топла вода 1+1 година “. От по-ниската цена могат да се възползват всички клиенти, които са възобновили потреблението на услугата битова гореща вода след ограничението и за интервал от повече от 1 година. Задължително изискване за възползването от промоционалното предложение на Топлофикация Бургас е да бъдат инсталирани самостоятелни водомери с функционалност за отдалечен доклад. От сдружението означават, че при по-ниска цена за затопляне, клиентът заплаща действително употребяваната топлинна сила.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР