От писмо на банката, представено на днешното съдебно заседание се

...
От писмо на банката, представено на днешното съдебно заседание се
Коментари Харесай

Прокурорът по делото на банкерката: Имаме съмнения, че парите са скрити някъде!


" От писмо на банката, показано на днешното правосъдно съвещание се вижда, че към вчерашна дата са открити 19 ощетени клиенти, като присвоената от сметки на клиенти сума е в размер на 1 022 060 лева Има доказателства, че и изпратила на трето лице пари, само че това е дребна част от сумата. Не можем към този миг напълно да дадем религия на обясненията на обвинената, те ще бъдат тествани.

Все още не може да се каже какво ще бъде качеството на третото лице, дали като очевидец или обвинен, това зависи от доказателствата, които съберем в хода на следствието. Третото лице ще бъде обследвано. Според неговите думи му е изпратила 15 хил.лв., като тя сама предложила да му изпрати тези пари, защото той бил финансово усложнен.

Нямаме данни все още къде са парите. Малко необичайно звучи 1 млн. лева, които евентуално ще набъбнат, тъй като инспекцията на банката продължава, да бъдат пратени по " Еконт "  като пачки, разказани като " документи ". Аз не мога да си показва, в никакъв случай не съм виждала 1 млн.лв., само че допускам, че това е една голяма купчина. Как тя ще бъде пратена на едно и също лице по пощальон. Десетки са извлеченията, които намерихме. Тепърва ще обследваме подписи и така нататък кой е получателя.

Обясненията на Невена са, че е пратила парите на третото лице, което пък твърди, че парите открити като материални доказателства, принадлежат на татко му. Самопризнанията на обвинената на практика не са ни нужни на нас, има задоволително други доказателства. Такава огромна сума има възможност да е скрита някъде другаде ", разяснява през днешния ден прокурор Светлана Данева. 

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР