От пет години насам аз и парламентарната група сме се

...
От пет години насам аз и парламентарната група сме се
Коментари Харесай

Крум Зарков разкри кой стои зад срива на БСП

От пет години насам аз и парламентарната група сме се борили за машинно гласоподаване, с цел да се отстраняват недействителните бюлетини. Това сподели по БТВ депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков.
Твърдя, че гласоподавателите на Българска социалистическа партия с нищо не са по-лоши от гласоподавателите на друга партии. Това, че сривът на Българска социалистическа партия се държи на машините, не желаят да погледнат същинските аргументи. Те не са свързани с технология, а с политика и персони. Може да има хора, които се тормозят от непознатото.

Съгласете се, че гласоподавателят няма да е спокоен, в случай че преди всеки избор се сменят разпоредбите. Това е дълъг спор, той се водеше и не зная за какво се възобнови още веднъж. ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи не ми харесва като композиция.

Всеки хвърля цифри съгласно личните си разбирания. Как ще обясните,че спадът с изборна интензивност, там където се е гласувало с машина и хартия е относително еднакъв. Спадът на изборната интензивност е съпоставим сред машинните и хартиени секции. Машините взеха решение казуса с недействителните бюлетини.

Щабът постави огромни старания за образование на хората. Имаше терзания при по-възрастните хора Не съм видял някой, който не е могъл да се оправи. Ако хората виждат, че партията върви нагоре, то няма жива мощ, която да ги спре да отидат до урните.

Дано не се случат избори, само че е доста евентуално да се стигне до там. Казах на моите приятели - дайте да се стегнем за избори. не си припомням за партия в България, която от ръководство да е излязла по-силна. Българска социалистическа партия има неща, с които може да се гордее - това е обществената политика, пробива за пенсиите, данъчните облекчения. Властта идва с меда и жилото.

Бях на закритото съвещание в Народното събрание през вчерашния ден. Имало е информация, че такива решения са обсъждани, само че не са били гласувани. Това държавно управление зае ястребска позиция, която е недалновидна.

Кажете ми какво ще се промени, в случай че министър председател не е Кирил Петков, а е кабинет с Политическа партия?! Ние се събрахме хора, които имаме доста разлики и то във връзка с Русия€ само че имахме легитимационна основа-изграждане на България като правова страна. Трябва радикално друго равнище на разговор и устойчиво болшинство в Народното събрание.

Ще пристигна време за прословутите червени линии. Надявам се Българска социалистическа партия да сложи като алена линия данъчното облагане, неравенствата. Ние живеем в страна, в която един шеф на практика и физически управлява голямата част от хората. Каква народна власт има?!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР