От пътната полиция съобщиха, че временно е спряно движението по

...
От пътната полиция съобщиха, че временно е спряно движението по
Коментари Харесай

Миньорите спряха движението Стара Загора - Казанлък

От пътната полиция оповестиха, че краткотрайно е спряно придвижването по пътя Стара Загора - Казанлък. В региона на с. Змеево протестиращи енергетици блокираха трафика до 11:45 ч., предава БНР.

Автомобилите изчакват на място.

В началото на март от сдружението оповестиха три съществени претенции. Настояват страната да спре заплащането на въглеродните излъчвания от централите в Маришкия басейн до построяването на цех за тяхното хващане. Застават зад рекултивация на терените на мините, които да се стопанисват като аграрни и горски фонд, а не за индустриални цели. Обявиха се срещу плануваната от 1 юли промяна, която ще докара до “непосилни сметки за ток ” на семействата у нас. 

Все още не стои въпросът за договаряне на обективни компенсации за работещите в държавния Топлоелектрическа централа 2 и трите рудника, " твърди се, че няма да има съкращения ", само че опасения измежду хората има, се разбра от думите на Стоянов.   

В ранния следобяд колоната от протестиращи коли ще премине по Подбалканския път край Мъглиж и Гурково, с цел да стигне прилежащата Сливенска област. Планирано е на западния вход на Нова Загора придвижването да бъде блокирано още веднъж за 90 минути към 17:00 часа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР