От първия разговор по мобилен телефон, провел се през 1973

...
От първия разговор по мобилен телефон, провел се през 1973
Коментари Харесай

Motorola moto G: Най-успешната серия на бранда

От първия диалог по мобилен телефон, провел се през 1973 до през днешния ден, Motorola  винаги е била водеща и движеща мощ в мобилните връзки. Компанията постоянно е демонстрирала блян да води промишлеността напред, като основава едни от най-значимите и значими софтуерни нововъведения. От първия диалог, извършен по мобилен телефон до първото 5G съвместимо устройство, Motorola  продължава да трансформира метода, по който откриваме, споделяме и се свързваме.

Като резултат от напъните и новаторския различен на компанията, тя демократизира високите технологии като обезпечава достъп на своите консуматори до най-страхотните модерни смарт телефон нововъведения, и то на повече от налична цена. Motorola  винаги е полазвала, че се води от отзивите на потребителите в процеса на дизайн и разработка и във времето една от най-емблематичните серии за марката стана Moto G. Тази серия телефони извърши същинска гражданска война в смарт телефон промишлеността, като сътвори междинния ценови клас.

Тази година  серията чества своята годишнина с десето потомство устройства, а това ни накара да погледнем обратно с носталгия към моделите от серията, коки-то евентуално доста от вас са имали. Ето някои от най-любопитните моменти от G пътуването с някои от най-любимите ни телефони:
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР