От първия ден на управлението на пешката Ковачевски продължават националните

...
От първия ден на управлението на пешката Ковачевски продължават националните
Коментари Харесай

В Северна Македония: Приемаме диктата на България, унижават ни

От първия ден на ръководството на пешката Ковачевски не престават националните унижения, както при Зоран Заев, се споделя в известие на ВМРО-ДПМНЕ, представено от " Курир ".

Така и Маричич, и Ковачевски се разграничават от македонците в България и споделят, че няма да се месят в правата на малцинствата в България, като в това време разрешават на публична София да диктува смяна на македонската конституция и включването на българите в нейния увод. Къде са Маричич и Ковачевски, които следват едни и същи правила, с цел да желаят взаимност и да кажат на публична София да не се меси във вътрешните работи на Македония? Напротив, те са безмълвни и покорни поклонници и непрестанно тъпчат и наскърбяват народа си.

Всъщност Маричич може да смени ресора си, само че не може да смени държанието си. С акт като министър на правораздаването той ограничи потреблението на термина Македония за цивилен сдружения и организации. От първия ден в новия отдел за европейска интеграция продължава с действия, които наподобяват възгледите на антимакедонските и отрицателни субекти от района. Това е тъпо и срамно. Заевизмът заплашва македонските национални и държавни ползи, по тази причина би трябвало да бъде надвит на изборите допустимо най-скоро, се споделя в известието на ВМРО-ДПМНЕ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР