От партията апелират да не се всява страх сред населението.Още

...
От партията апелират да не се всява страх сред населението.Още
Коментари Харесай

Продължаваме промяната отговори на служебното правителство за договорените количества газ

От партията молят да не се всява боязън измежду популацията.

" Още предходната седмица държавното управление на Кирил Петков контракти нови количества полутечен газ на цени на към 30 $ по-ниски от европейските. За да не сложи служебния кабинет пред приключен факт с последна договорка, обезпечи опция за потвърждаване или отменяне на офертата за втечнения газ до 19 август, ако наследниците му в ръководството не съумеят да обезпечат нужната инфраструктура или съумеят да намерят по-надежден и по-евтин източник на газ ", декларират от " Продължаваме промяната ", предава Българска национална телевизия. 

Припомнят, че за октомври към този момент има контрактуван слот.

" За ноември също имаме две варианти – служебният кабинет може да ги прегледа. През април държавното управление на Кирил Петков за две седмици обезпечи терминал за полутечен газ в Турция – служебният кабинет може да се възползва от този опит ", допълват от Политическа партия.

" Приоритет на служебното държавно управление би трябвало да е да обезпечи надеждни доставки, като сътрудниците не би трябвало да не помнят, че най-големият проблем на съветския газ е, че може да бъде спрян когато и да е. Припомняме на българското общество, че не Кирил Петков и Александър Николов стопираха доставките по газовия контракт, а " Газпром " - едностранно и в нарушаване на контракта с България ", декларират още от " Продължаваме промяната ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР