От партия Възраждане опитаха да политизират конкурса Мис Варна.Варненски общински

...
От партия Възраждане опитаха да политизират конкурса Мис Варна.Варненски общински
Коментари Харесай

Мис Варна живее от 10 години във Варна и е спечелила 7-мо място за България на световно първенство по спортни танци

От партия " Възраждане " пробваха да политизират състезанието " Мис Варна ".

Варненски общински консултант от " Възраждане " Юлиян Губатов избухна във Facebook против новата мис Варна.

" Украинка станала МИС Варна! Тук няма ли уседналост, че сульо и пульо на хранилка от държавния бюджет биват допускани да вземат участие! ", написа общинският консултант във Facebook.

После добави още по-гневен пост, като към този момент намеси и " посолството ", евентуално визирайки Американското, въпреки, че такова във Варна няма.

" Ако имаше " Мелодия на годината ", някой гостенин от Украйна с англоезична ария щеше да завоюва! Ей по този начин, щото Денков и компания непринудено се оферират на посолствоТо! "

От „ Мис Варна “ осъдиха политизирането на състезанието и търсенето на евтина сензация.

Специално пред кореспондент на LifeOnline.bg, Мира Матеева – притежател на фешън организация Vip Fashion Group и уредник и лицензиант на състезанието „ Мис Варна “ изрази разочарованието си от мненията за произхода на победителката в състезанието „ Мис Варна - 2023 “ Елизабет Кравец.  

 „ В качеството си на уредник на състезанието Мис Варна се постанова да внеса малко светлина измежду безумните и некомпетентни постове и мнения!

Избраната за Мис Варна 2023 - Елизабет Кравец живее във Варна от 10 години и наличието и в България няма нищо общо с войната в Украйна, което прави политизирането  на нейната победа неуместно!

Тя е със разбъркан генезис, както доста хора избрали да се развиват в нашата красива татковина. Познавам я от четири години и е прелестно младо момиче, което е израснало тук и вижда бъдещето си в България.

 Доказателство за гореспоменатото е, че Елизабет показва от години България по целия свят, защото е състезателка по спортни танци с голям брой интернационалните трофеи от името на България и в интерес на България, измежду които 7-мо място на международно състезание и неколкократна безспорна шампионка на България!

От години е част от състезателен клуб Варна...Тя е повече българка от доста българи!

Освен това регламента на състезанието изисква победителката да живее ТРАЙНО във Варна, както и куп други критерии, на които тя изцяло дава отговор!

Изумена съм по какъв начин е допустимо да се пишат такива безумици и да се търси скандал там, където го няма?! ".

" Вместо да се оцени големия труд - продължава Матеева - който стои зад този величествен, хубав театър, който осемнадесет години радва хората и събира аудитория от цяла България, и който е потвърдил, че е най-стойностният и ненагласен конкурс в България....фокусът отива в неуместна посока!

Не опорочавайте малкото красиви неща, които се вършат в морската ни столица с несъответстващи и некомпетентни политически изявления! ", изрича възмущението си Мира Матеева, която от години се грижи варненският конкурс да се бъде толкоз влиятелен, колкото е и националният " Мис България ".

Повод за изказването станаха поредност Facebook „ изявления “ на варненския общински консултант от " Възраждане " Юлиян Губатов против новоизбраната Мис Варна Елизабет Кравец.

  " Украинка станала МИС Варна! Тук няма ли уседналост, че сульо и пульо на хранилка от държавния бюджет биват допускани да вземат участие! ", написа общинският консултант във Facebook.

После добави още по-гневен пост, като към този момент намеси и " посолството ", евентуално визирайки Американското.

  " Ако имаше " Мелодия на годината ", някой гостенин от Украйна с англоезична ария щеше да завоюва! Ей по този начин, щото Денков и компания непринудено се оферират на посолствоТо! ".

Изказването провокира насмешки измежду демократично мислещите консуматори, които прозряха безпомощния зов за внимание на политиците от проруската партия, които явно губят почва под краката си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР