От партия Възраждане алармираха от трибуната на Народното събрание, че

...
От партия Възраждане алармираха от трибуната на Народното събрание, че
Коментари Харесай

Костадинов ядосан на МВнР, че не се е поинтересувало от задържаните българи в Гърция

От партия " Възраждане " сигнализираха от трибуната на Народното събрание, че Гърция е показала пренебрежение към български жители по отношение на празнувания на. На лобното място на Гоце Делчев - в с. Кариес, където би трябвало да се уважава годишнина от гибелта на българския герои, там няма публични празнувания. Няма публична реакция за арестуваните над 30 български жители. Те са били арестувани за инспекция на документи в Серес. Във всеки един случаи, където има ангажирани български жители, Външно министерство би трябвало да демонстрира ангажираност. Защо се демонстрира двоен стандарт, недоумява Костадинов.

Лидерът на " Възраждане " недоволства, че е нулева реакцията от страна на Външно министерство и от страна на българското правораздаване. Как е допустимо гръцката жандармерия да задържа български жители, а българската страна да не прояви угриженост, ядоса се Костадинов и посочи, че българската страна по този метод споделя на сънародниците ни: " майната ви ".

" Възраждане " упорства за бърза реакция на служебния външен министър по случая, в противоположен случай партията на Костадин Костадинов ще вземе бързи и своевременни действия.
 Полицията в Гърция спря българи, пробвали се да посетят лобното място на Гоце Делчев
Полицията в Гърция спря българи, пробвали се да посетят лобното място на Гоце Делчев

Посланикът ни в РСМ пък постави цветя на гроба на революционера в Скопие
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР