От партия Има такъв народ връщат изпълнения мандат на президента

...
От партия Има такъв народ връщат изпълнения мандат на президента
Коментари Харесай

Има такъв народ връщат мандата на президента

От партия " ИТН " връщат осъществявания мандат на президента Румен Радев. Конституционният период, в който от партията на Слави Трифонов би трябвало да разгласи своето предложение за кабинет на президента, изтича през днешния ден в 17 часа.

В момента има въпросителна към претендента за правосъден министър, откакто сутринта Момчил Иванов разгласи, че се отдръпва по персонални аргументи.

По този мотив номинираният от ИНТ за министър председател Пламен Николов по-рано през днешния ден сподели, че " още го търси ".

Също по този начин Има Такъв Народ през днешния ден продължиха диалозите за поддръжка с Българска социалистическа партия в Народното събрание.

От " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! " към момента не са дали безапелационен отговор дали ще поддържат този състав на Министерския съвет. Те обявиха, че това ще стане ясно в границите на парламентарната процедура, която ще стартира, откакто президентът внесе за разглеждане в Народно събрание оферти от " ИТН " състав на кабинета.

ГЕРБ-СДС към този момент оповестиха, че ще влязат в зала и ще гласоподават срещу състава на Министерския съвет, препоръчан от Има Такъв Народ.

Към момента от Движение за права и свободи не са оповестили позицията си.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР