От партия Има такъв народ“ не са притеснени от датата

...
От партия Има такъв народ“ не са притеснени от датата
Коментари Харесай

Готови ли са партиите за предстоящия вот през юли?

От партия " ИТН “ не са обезпокоени от датата за предварителните избори. „ Ако погледнете историята на предходни парламентарни избори, провеждани през лятото, изборната интензивност е извънредно сериозна, без значение от отпускарския сезон, а дали ще е 4-ти, 11-ти или 25 юли, няма значение “, съобщи в коридорите на Народното събрание депутатът Станислав Балабанов.

" Очаквам българския жител да си направи сметката, да гледа какво се случва в Народното събрание, колкото къс да беше той. И ще забележим какъв ще бъде вота му... С измененията в Изборния кодекс чакам доста сериозен избор от чужбина ", сподели още Балабанов.

От " Демократична България " показаха, че са подготвени за идния избор, с ясни послания и цели, а датата на неговото осъществяване не е проблем.

" Чудесна дата. Това беше една от датите на събитията акцията на Росенец. Считаме, че ще ни бъде попътен вятър ". Това съобщи водачът на Демократична България Христо Иванов.

" Това е въпрос на акция, в която да сложим причините пред скоби. Миналата акция беше доминирана от това против какъв вид ръководство бяхме...Сега би трябвало да си приказваме защо ръководство сме. И друга значима задача- по какъв начин да махнем Гешев ", сподели още Иванов.

" От " Изправи се! Мутри вън! “ не са обезпокоени от късия период, в който президентът насрочи дата за осъществяване на изключителни избори ", съобщи депутатът от обединението Арман Бабикян.

" Ще има тъкмо толкоз време, колкото всички останали, по отношение на планувано в законите “, уточни Бабикян. А дали отпускарският сезон ще намали изборната интензивност той отговори по този начин:

" Това зависи от гласоподавателите и от целите, които са си сложили - дали да отидат на море и да не гласоподават или да не отидат и да гласоподават. Да не се занимаваме с прогнози, а с работа... Новите изборни правила няма да затруднят гласоподавателите да гласоподават и имам вяра, че сте си създали сметката, кой желае да работи в Народното събрание и кой желае да обитават в него “.

От ГЕРБ и Движение за права и свободи обявиха, че ще разясняват тематиката по време на консултациите за състав на ЦИК при президента.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР