От партия “Възраждане” са дали на ГЕРБ записа от срещата

...
От партия “Възраждане” са дали на ГЕРБ записа от срещата
Коментари Харесай

“Възраждане” дали на ГЕРБ записа от срещата на “Демократична България”

От партия “Възраждане” са дали на ГЕРБ записа от срещата на парламентарната група на „ Демократична България “ в Народното събрание. Това призна в Перник, експремиерът Бойко Борисов пред актива на партията си.

“Новото КПКОНПИ за тях се назовава бухалка. И тука разногласието е дали може да се хване още един за бухалката. Щото те очевидно са се разбрали с другите, че ще е бухалка. А Тошко Йорданов желае и той да се хване за бухалката. И ние тук задаваме въпроса – като в пернишката дискотека, където минал един, гледа, че се бият, и питал: “Това частен пердах ли е или мога да се включа”. И в този момент по същия метод – “Това частна бухалка ли е, може ли да се включим”, сподели още Борисов.

“Управляващите в този момент са тъкмо като болшевиките. Мислят, че те постоянно са прави и всеки, който е против тях се трансформира във зложелател. Не желаят да имат държавно управление, те желаят единствено постове и кресла,” добави той. “В лудниците най-трудно се пазят самоубийците, тъй като нищо не може да ги спре. Да искаш избори в този момент и да искаш да управляваш в този момент е тъкмо такова нещо. Държавата е тотално счупена и вярата, че тя може да се оправи в идващите шест месеца, я няма”, съобщи водачът на ГЕРБ.

Зам.-министърът на земеделието Иван Христанов разяснява в Плевен, че изпитва доста огромни подозрения, че изтеклият запис е бил инцидентен. “Ако приемем в действителност консервативната или отрицателната догадка, че вървим към предварителни избори, може да се окаже в понеделник, че това е най-реалистичната оценка, тогава в действителност става най-важно какъв ще бъде съставът на идващото Народно заседание и какъв вид коалиция ще може да излъчи то”, акцентира зам.-министърът.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР