От парламентарната група на Има такъв народ“ (ИТН) излязоха с

...
От парламентарната група на Има такъв народ“ (ИТН) излязоха с
Коментари Харесай

ИТН за управляващите: Не преговаряме с терористи

От парламентарната група на „ ИТН “ (ИТН) излязоха с декларация по отношение на митингите на зърнопроизводителите. Тя бе прочетена от трибуната от депутата Ивайло Вълчев.

„ Управляващата „ сглобка “ и „ нейният манастирски съвет “ с общителното подпомагане на Движение за права и свободи и „ късата патерица “ на ГЕРБ пристигнаха на власт, откакто излъгаха всички и от този момент ние виждаме единствено едно – никой не ни пита за нищо “, уточни Вълчев.

По думите му се написа нова Конституция по кабинетите и никой не ги пита - нито какъв да е националният празник, какъв да е основен прокурор, президентът да назначава ли служебни държавни управления:

„ Не желаят да ни питат и за законите по Плана за възобновяване и резистентност, не желаят да ни питат дали да си отпускат пари във свои компании, не желаят да ни питат дали да внасяме зърно от Украйна или не “, сподели Вълчев.

„ Правят, каквото си желаят и по тази причина от през днешния ден България е блокирана от земеделците “, съобщи депутатът от Има Такъв Народ и добави: „ Премиерът на манастирския съвет Денков даже ги назова терористи “.

" Затова ние разбрахме за какво никой не желае да ни пита за нищо – не тъй като Има Такъв Народ е най-малката парламентарна група, а тъй като ГЕРБ, Политическа партия, Демократична България и Движение за права и свободи знаят, че ние от парламентарната група на Има Такъв Народ не преговаряме с терористи ", заключи Вълчев.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР