От парламентарната група на БСП настояха час по-скоро да се

...
От парламентарната група на БСП настояха час по-скоро да се
Коментари Харесай

БСП настоява на наказанията за шофьори да са преди НПК

От парламентарната група на Българска социалистическа партия настояха час по-скоро да се изготвят отчетите за измененията в Наказателния кодекс. Учудващо е, че на Правна комисия, а отчетът му не е импортиран в Народното събрание, сподели Иван Иванов от трибуната на Народното събрание.

Към сегашния миг дрогирани и пияни водачи са по улиците и няма гаранция, че няма да има още веднъж покруса на пътищата, предизвести Иванов.

Той прикани ръководителя на Правната комисия да се стегне целия негов екип, с цел да може в дневния ред на Народното събрание да се внесат законопроектите за Наказателния кодекс.

Мирослав Иванов от Политическа партия добави , че отчетите изискват софтуерно време да бъдат изготвяни изключително когато съвещанията са били дълги. С ръководителя на Правна комисия са подготвяли отчета по законопроекта за Наказателно-процесуален кодекс до среднощ, апелирам ви да спрете със спекулациите, че екипът на парламентарната правна комисия не работи, прикани той.

" Не става с тракване на пръсти и в границите на половин час. Нека не вкарваме в подвеждане хората ", прикани Мирослав Иванов и увери, че се поставят нужните старания и в случай че бъдат подготвени законопроектите за Наказателния кодекс, ще бъдат показани в деловодството на Народното събрание. Моля ви да спрем със спекулациите, а да продължим с работата по законопроектите в Наказателно-процесуален кодекс, настоя Мирослав Иванов.
 Нов Закон за придвижване по пътищата отстрани възприятието за безотговорност
Нов Закон за придвижване по пътищата отстрани възприятието за безотговорност

Предвиждат се полигони за рисково шофиране, камери за междинна скорост, цифровизация в обучението
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР